Kontakt
  The clean solution

  Inflight ketering

  Inflight ketering firme MEIKO

  Thermolabel higijenski test inflight

  Thermolabel prosec, koji dolazi iz međunarodnog vazduhoplovstva za Inlflight keterijng, je afirmisana i apsolutno neophodna test metoda koja se koristi širom sveta za primene koje zahtevaju veću bezbednst po pitanju dezinfekcije i higijene.

  Thermolabel higijenski test je potvrđen i popularan, neopoziv indikator temperature pranja posuđa za higijenu pranja posuđa (HACCP usklađenost).

  MEIKO Thermolabel mašine za pranje posuđa su napravljene za velike letilice - obezbeđuju vrhunske standarde čistoće u toku leta.


  Vrednosti koje čine da pranje posuđa ne ometa let

  Efikasnost

  Svaka kap vode i hemikalija se računa kada su u pitanju vaši radni troškovi, a da ne pominjemo korišćenje energije. MEIKO profesionalne mašine za pranje posuđa za preduzeća su među najboljima u svetu u pogledu štefnje resursa. Tako da troškovi neće dostići oblake.

  Fleksibilnost

  MEIKO tehnologija za pranje posuđa je savršeno integrisana u nova ili postojeća postrojenja za pranje posuđa. Karakteristike kompaktne površine osnove i uštede prostora. Dizajn koji podržava i instalaciju iznad poda i instalaciju u šupljinama. Širok spektar dodataka. Sve ovo osigurava da vaše novo MEIKO rešenje za pranje posuđa ili kolica može biti precizno prilagođeno potrebama vašeg pojedinačnog ketering posla.

  Jednostavno rukovanje

  Promene osoblja, rotiranja posada, promene smena - barem su MEIKO mašine za pranje posuđa konstantne! MEIKO tehnologija je jednostavna za razumevanje i rad. Bez obzira koja posada je na raspolaganju toga dana. 

  Pouzdanost

  Avioni moraju da polete na vreme, dok vaši klijenti u vazduhu očekuju izvanredan kvalitet, bez obzira koji uslovi prevladavaju na zemlji. MEIKO tehnologija je odličan primer nemačkog inženjeringa i dizajnirana je za nesmetan, pouzdan rad iz dana u dan. Ali za svaki slučaj: kompetentan MEIKO servisni tehničar je udaljen samo jedan telefonski poziv – 24/7 i 365 dana u godini.

  Ergonomija

  Označavanje bojama, jednostavan pristup, ergonomska radna visina i razumni radni tokovi bez teškog podizanja ili neugodnih pokreta čini da rad sa MEIKO sistemima za pranje posuđa bude lak i veseo. Neometan rad je garantovan kao i osmesi na licima vašeg osoblja.

  Bezbednost

  MEIKO Thermolabel mašine za pranje posuđa su napravljene za velike letilice, štiteći vrhunske standarde čistoće u toku leta. MEIKO sistemi funkcionišu u skladu sa Thermolabel standardom - globalnim, sa HACCP usaglašenim standardom za primene koje zahtevaju veću sigurnost u pogledu dezinfekcije i higijene. Pomažemo da se uverite da je svaki obrok koji ste poslužili 100% siguran.

  Letite na krilima savršenstva – sa MEIKO tehnologijom pranja posuđa za inflight ketering

  Postrojenje za pranje kolica za posluživanje

  MEIKO postrojenja za pranje kolica za posluživanje odlikuju se raznolikošću i fleksibilnošću i pružaju efikasno i efektivno čišćenje kao i dezinfekciju kolica za posluživanje.

  Pogledaj detaljnije

  Perač posuđa sa transportnom trakom firme M-iQ

  Transportni sistemi

  Racionalni sistem vođenja predstavlja logični nastavak najmodernije tehnologije pranja u velikim kuhinjama. Sa transportnim sistemima firme MEIKO mogu da se ostvariti uštede na troškovima, poboljšati kvalitet radnih mesta i obezbediti higijena. Inteligentno uređenje procesa zahvaljujući firmi MEIKO.

  Pogledaj detaljnije

  spoljašnjost postrojenja za pranje kontejnera

  M-iQ – mašina za protočno pranje posuđa za pružanje ugostiteljskih usluga tokom leta avionom

  The M-iQ mašina za protočno pranje posuđa za pružanje ugostiteljskih usluga tokom leta avionom uspeva da objedini naizgled suprotstavljene zahteve u jedinstvenom, koherentnom dizajnu, uspešno kombinujući izvanredan nivo higijene i bezbednosti s pažljivim upravljanjem vodom i energijom.

  Pogledaj detaljnije

  Prenosni sistemi
  Čista rešenja za inflight ketering
  Inflight ketering mašina za pranje posuđa
  Nagrade i priznanja
  Savršeno usklađena sa procesima u inflight keteringu: MEIKO tehnologija za pranje posuđa

  Vreme zastoja na tlu je najskuplje vreme za avio kompanije. Zbog toga su procesi na svetskim aerodromima ubrzani. Tehnologija pranja posuđa takođe mora da ide ukorak sa ovim trendom. Zbog toga radno vreme uređaja od 20 sati dnevno nije problem – MEIKO tehnologija za pranje posuđa se brine za najveću pouzdanost i za ekstremno izdržljive proizvoda. Opterećenjima za utrošenu energiju, vodu i operativnim troškovima se ovde može upravljati, pošto MEIKO postavlja standarde za potrošnju zahvaljujući rekuperaciji toplote i nemačkoj inženjerskoj veštini. Isto važi i za higijenu, jer se držimo najviših standarda.

  Zatražite ponudu

  MERCURY AWARD
  Podrška / koga da kontaktirate
  Potrebno mi je

  Blistavo čisto pranje posuđa – bez kompromisa.

  Ista pravila o čistoći primenjuju se u vazduhu kao i na zemlji: održavajte čistoću! MEIKO pere punom snagom. Otkrijte naše profesionalne mašine za pranje posuđa.

  Saznajte više...