Kontakt
  The clean solution

  Pribor za mašine za pranje noćnih posuda

  Savršena dopuna za mašine za pranje noćnih posuda i kombinacije uređaja za negu

  Uređaj za pranje noćnih posuda je centralni element osnovne opreme u jednoj radnoj prostoriji sa uređajima za negu. Tamo gde je potrebno mnogo zahvata, koji bi u smislu higijene trebalo da se intuitivno odvijaju, međutim, potrebno je više. Zbog toga Vam MEIKO nudi savršeno usklađen pribor za mašine za pranje noćnih posuda i kombinacije uređaja za negu. Time radna soba sa uređajima za negu postaje higijenski besprekorna centrala u Vašoj stanici.

  Sveobuhvatan pribor za mašinu za pranje noćnih posuda tako omogućava i stručno i primereno usklađivanje naše tehnike čišćenja i dezinfekcije svakom slučaju iz prakse, svejedno da li se radi o novogradnji, sanaciji, renoviranju itd. Od specijalnog držača za specijalne posude, pa sve do praktične jednoručne baterije: svi MEIKO delovi pribora su bez ograničenja kompatibilni sa sistemom.

  Zahvaljujući ergonomskom dizajnu kao i sveobuhvatnoj sigurnosti funkcionisanja, naše dodatne komponente uz MEIKO mašine za pranje noćnih posuda i kombinacije uređaja za negu olakšavaju i pojednostavljuju odvijanje različitih poslova u Vašoj stanici.

  Stalci za sušenje i skladišne police TS za noćne posude, rešetka za odlaganje dole
  Širine: 500, 700, 900 ili 1.000 mm

  Stalci za sušenje i skladišne police TU za boce za uriniranje, rešetka za odlaganje dole
  Širine: 500 i 700 mm

  Stalci za sušenje i skladišne police TUS za posude za održavanje higijene i boce za uriniranje, rešetka za odlaganje dole
  Širine: 500 i 1.400 mm

  Polica sa odlaganjem koje se po visini može podesiti u svim širinama
  (Dubina 350 mm)

  Otvoreni zidni ormani uvek 1 srednja polica
  Širine: 400, 500, 600, 800, 1.000 ili 1.200 mm

  Zatvoreni zidni ormani sa preklopnim vratima i uvek 1 srednjom policom
  Širine: 400, 500, 600, 800, 1.000, 1.200 ili 1.500 mm

  Vrata komore sa bočno postavljenim špicastim maskama koje se koriste kao odvod. Ispiranje hladnom vodom preko sistema pumpi na uređaju za čišćenje i dezinfekciju (povezano sa vratima komore pomoću bočno postavljenih špicastih maski)

  Centralna odvodna cev. Centralni priključak ispod odvoda, odnosno uređaja

  Dovodna cev za baterije sa mešačem vode. Centralni priključak zajedno sa zidom na kome su instalacije za hladnu i toplu vodu

   

  Stona ploča od inoksa sa različitim profilima zidnih slivnika, npr. sa ravnom konstrukcijom kao stojeća ploča sa strane zida, 50 x 20 x 10 mm

   

  Hromirana jednoručna baterija, sa okretnim odvodom, udobna za rukovanje

   

  Špicasta maska za odvod sa ivičnim ispiranjem. Pozadi i/ili sa strane. Ivično ispiranje (opcija) preko uređaja za čišćenje i dezinfekciju ili sa sopstvenim napajanjem. Rukovanje ivičnim ispiranjem odvoda preko sopstvene membranske tastature (sopstveno napajanje) ili preko komande uređaja

  Držač vreće za smeće (26 litara), ugrađen u donji orman, za udobno punjenje sitnim smećem

   

  Ispusni ventil sa polugom sa dimenzijama kadice od 500 mm x 400 mm x 300 mm, po izboru sa markiranjem nivoa napunjenosti.

  Pokrivni lim sa ručkom u obliku ušice za sprečavanje mirisa od hemikalija. Za uložne kadice
  500 mm x 400 mm x 300 mm.

  Vrata ormana koja se mogu zaključati za sprečavanje neovlašćenog pristupa

   

  Sakupljač otpada od inoksa, zatvoren, ugrađen u donji orman, za udobno punjenje sitnim smećem

   

  Univerzalni držači sa mnogostrukim mogućnostima upotrebe.

   

  Bubrežnjak
  Boca za uriniranje

   

  Posuda za sakupljanje urina
  Menzura
  Boca za uriniranje

  Higijenska posuda sa poklopcem
  Boca za uriniranje

  Posuda za vršenje nužde sa poklopcem
  Boca za uriniranje

  Posuda za pranje

   

  Noćna posuda ovalna
  Boca za uriniranje

  Dečija noša

   

  3 boce za uriniranje

  Higijenska posuda u obliku papuče sa poklopcem
  Boca za uriniranje

   

  Dečije noćne posude sa dugačkom drškom i poklopcem

  Korpa za sitne delove sa uložnim korpicama sa sitnim okcima (pribor)

  Promenljivi držači za redon boce

   

  Promenljivi držači za posude za sakupljanje i poklopce

   

  Promenljivi držači za posude za sakupljanje urina

   

  Promenljivi držači za boce za aspiraciju

   

  Promenljivi držači za boce za aspiraciju i poklopce

   

  Promenljivi držači za dečije noše

  Uređaj za higijensko isecanje i pražnjenje kesa, koje su napunjene urinom ili žitkim sekretom. Alternativno se može koristiti i različito standardno posuđe za negu. Molimo da željene posude za negu unapred zatražite.

   

  Bezbednost u higijeni pre svega znači i: sa sigurnošću imati sve pred očima. Kompletan pregled svih relevantnih podataka koji se odnose na MEIKO uređaje za čišćenje i dezinfekciju garantuje Vam softver koji se isporučuje uz ove uređaje, M-Commander InVision. Njime dobijate jedan precizan, centralizovan pregled koji je stalan i na svim nivoima. Prenos podataka, koji traje svega nekoliko sekundi, na velikim udaljenostima time osigurava efikasno upravljanje higijenom, logistikom i servisom.

  Pomoću M-Commander InVision kontinuirano dokumentujete sve relevantne podatke o šaržama MEIKO uređaja za čišćenje i dezinfekciju. Protokol možete, potpuno po svojoj želji, da pročitate, odštampate ili da ga arhivirate na svom centralnom računaru.

  Softver za naše uređaje za čišćenje i dezinfekciju nudi Vam sledeće mogućnosti za dokumentovanje

  • Dostignuta A0 vrednost
  • Podešena A0 vrednost
  • Datum i vreme startovanja programa
  • Trajanje ciklusa
  • Identifikacioni br. mašine
  • Brojač šarži
  • Broj programa
  • Kretanje temperature u fazi dezinfekcije
  • Onlajn nadzor na daljinu
  • Onlajn nadzor na daljinu

  Ne prikazuju se samo sve vrednosti na različitim nivoima, već za procenu dobijate i grafički prikaz digitalnih uključivanja kao i analognih kretanja temperature. Sve ovo kreira MEIKO servis izuzetno efikasno a time i troškovno isplativo!

  Radne prostorije za održavanje higijene su radna mesta. Ovde higijena, ergonomija i bezbednost na radu treba isto tako da budu kod kuće kao i atraktivnost okruženja. Uz MEIKO mašine za pranje noćnih posuda ne dobijate samo module, koje naši uređaji za čišćenje i dezinfekciju čine savršenom kombinacijom uređaja za održavanje higijene, već Vam nudimo i pojedinačna i fleksibilna vizuelna rešenja.

  Lako za negovanje i u boji: HPL laminirane ploče ili CORIAN! Oba ova materijala i u radnoj prostoriji sa uređajima za održavanje higijene nude akcenat na vizuelnom, a bez odricanja u odnosu na praktičnost. Ostalo: harmonično usklađene boje dokazano pozitivno utiču na radnu atmosferu. I iz ovog razloga nudimo Vam naše kombinacije uređaja za negu u bojama po želji i potpuno individualno.

  HPL laminirane ploče:
  Na bazi smole koja se termički očvršćava, ove laminirane ploče su ojačane celuloznim vlaknima. Posebno je markantna dekorativna površina. Različite boje i uzorci mogu se, naravno, zatražiti kod nas!

  CORIAN:
  Ovaj mineralni materijal je kao stvoren za radne ploče. On je izrazito robustan, higijenski i lak za održavanje.

  Lakiranje:
  Gornji ili donji delovi ormana mogu da se isporuče u svim RAL bojama, matirani ili visokog sjaja, lakirani raspršivanjem.