Kontakt
  The clean solution

  UPster ® H – profesionalna mašina za pranje

  Ovako i pranje postaje zabavno

  Ergonomija i snaga

  Super komforno pranje u rekordnom vremenu: UPster ® H 500 pere sa maksimalnom snagom i najboljim komforom - upravo kod velikog prolaza u prostoru pranja. Čak i veliko ili visoko posuđe može jednostavno i sasvim komotno da se gurne sa strane u UPster ® H 500. Sad samo još ručicu haube pritisnuti na dole i kreće: automatika za početak programa pokreće proces pranja. Još jedan plus: pri otvaranju oblaci pare odlaze pozadi, a ne u lice osoblja koje radi na pranju. Pored toliko komfora posao postaje skoro zadovoljstvo!

  Komforne opcije:

  • Najbolja klima u prostoriji sa MEIKO AirConcept
  • Sjaj bez fleka sa MEIKO GiO-MODUL
  • Program za promenu vode za jednostavno osvežavanje vode za pranje

  Bitne su unutrašnje vrednosti

  Pregled komore za pranje

  Funkcionalno koncipirana, komforno izvlačiva površinska sita prekrivaju rezervoar za pranje, koji se nalazi ispod. NOVO! Sad i sa plavim konceptom rukovanja.

  Prvo bezbednost

  Samo robusna tehnika i najbolji materijal obezbeđuju visoki kvalitet pranja. Ruke za pranje i ispiranje od inoksa su nam bile dovoljno dobre i ponovo su optimizovane.

  Čisto: sistem filtera za lužinu AktivPlus

  Zajedno sa sitima u rezervoaru obezbeđuje višekratno, optimalno filtriranje lužine za pranje. To znači da ima duže čiste vode u rezervoaru i maksimalni higijenski kvalitet pranja.