Kontakt
  The clean solution
  Ikona ketering u avionima

  Alpha LSG

  MEIKO nudi visok stepen podrške i servisa za preduzeća za ketering u avionima

  Novim kuhinjskim centrom u Hestonu blizu Hitrova, vrednim 10 miliona funti, Alpha LSG želi da postavi nove standarde u oblasti keteringa u avionima.
  Poslovna jedinica ima kapacitet proizvodnje od 76.500 obroka na dan i brine se za više od 40 avio linija. Godišnje se usluži oko 24.500 letova.
  Na lokaciji se pored japanske i azijatske kuhinje nalazi i posebna halal kuhinja Hitrova, sala za prijeme, kulinarska akademija - i naravno ogromni prostor za pranje velikih količina posuđa, pribora za jelo, sudova i zajedničkih posuda, nastalih od obroka za vreme leta.

  "Kroz optimalno korišćenje naših sinergija u stanju smo da investiramo u našu opremu i saradnike. To nam opet omogućava da našim klijentima ponudimo postojan servis visoke vrednosti", glasi jedna od izjava preduzeća.

  Lokacija dobija aktivnu podršku što se tiče istrajnosti zbog četiri nove mašine za pranje sudova sa tračnim transportom M-iQ, konstruisane po vazduhoplovnim specifikacijama i opremljene natprosečno širokim transportnim trakama (980 mm).

  Mašine pored toga raspolažu proširenim područjima za dovod i odvod, ne bi li se poboljšala ergonomija za radnike.
  Sve u svemu, na lokaciji je u pogonu 8 mašina za pranje sudova: 7 MEIKO-vih mašina kao i jedna drugog proizvođača.
  "Za saradnju sa MEIKOM smo se odlučili iz više razloga", objašnjava David Quirk, šef opreme Alpha LSG-a. "Između različitih proizvođača ne postoje velike razlike u troškovima." Odlučujući je visok stepen podrške i servisa.

  Jedna od glavnih tački za Alpha LSG je kratko vreme reagovanja - od strane ljudi koji mašine poznaju do srži. Drugi razlog je bila fleksibilnost i štedljiv način rada, kojima MEIKO-ve mašine za pranje sudova sa tračnim transportom zadovoljavaju - dodatni plus je njihova smanjena potrošnja energije u poređenju sa starijim mašinama. Da bi se videlo koliko Alpha LSG štedi troškova, tačno se meri i kontroliše potrošnja hemije, vode i energije.