Kontakt
  The clean solution

  Hemija

  za uređaje za čišćenje i dezinfekciju, mašine za pranje noćnih posuda

  Da bi se postigla sigurnost u funkcionisanju MEIKO uređaja za čišćenje i dezinfekciju kao i za blistave rezultate čišćenja posuda za održavanje higijene, važno je da se zajedno sa tehnikom spoje i prava hemijska sredstva. Zbog toga za rad naših mašina za pranje noćnih posuda preporučujemo hemijska sredstva za čišćenje, koja su u svakoj situaciji dokazala svoju prikladnost. Zbog toga se MEIKO već više od 50 godina pouzdaje u firmu Etol iz Openaua.

  Ukoliko biste koristili neke druge proizvode, neophodno je da vodite računa o podacima proizvođača o područjima primene (max. tvrdoća vode) kao i o preporučenom doziranju. Ukoliko postoji uverenje o usaglašenosti, naš MEIKO servis je spreman da podesi doziranje hemijskog sredstva u MEIKO uređajima za čišćenje i dezinfekciju. Uz MEIKO servis hemijska sredstva uvek odgovaraju.

  Doyen SK22E

  Mašina za pranje noćnih posuda sa omekšivačem vode, blaga kiselost

  Art. br. 2003631

  Doyen SK22E sa novom, poboljšanom recepturom jedino je sredstvo za ispiranje sa funkcijom omekšavanja vode, koje je po merilima proizvođača MEIKO razvijeno za sve MEIKO uređaje za čišćenje i dezinfekciju. Već više od 20 godina korisnici se pouzdaju u Doyen SK22E, kako bi se postigli impresivni i blistavi rezultati čišćenja posuda za održavanje higijene. Doyen SK22E efikasno i dugotrajno sprečava nastajanje kamenca u generatorima pare a da se ne oštećuje materijal i da se ne naškodi čovekovoj okolini. Optimalno usklađen, Doyen SK22E obezbeđuje najmanju moguću upotrebu hemijskih sredstava kako bi se omogućio izvanredan rezultat uz najpovoljnije troškove.

  Doyen SK22E sa mirisom jabuke

  Mašina za pranje noćnih posuda sa omekšivačem vode, blaga kiselost

  Art. br. 2003634

  Koristite Doyen SK22E sa mirisom jabuke da biste neutralizovali sve neprijatne mirise u svojoj prostoriji sa uređajima za održavanje nege. U isto vreme profitirajte od posebnih funkcija nove poboljšane Doyen SK22E tehnologije.

  Doyen SK33E

  Mašina za pranje noćnih posuda, kiselo

  Art. br. 2003632

  Doyen SK33E je naročito pogodan kod jako zahtevnih uslova vode kao što su visok stepen tvrdoće ili uticaj fosfata. Posebnim sastavom se i kod jako tvrde vode efikasno i blistavo sprečava nastajanje kamenca u generatoru pare i obezbeđuje se higijenski besprekorno posuđe za održavanje higijene.

  Doyen R 100

  Sredstvo za čišćenje higijenskih posuda, blago alkalno

  Art. br. 2001485

  Doyen R 100 snažno čisti posude za održavanje nege a da se ne ugrožavaju ni materijal ni čovekova okolina. Sredstvo za čišćenje čini posude blistavim i higijenski besprekornim. Može se univerzalno koristiti kod svih tvrdoća vode.

  Doyen RS 120

  Sredstvo za čišćenje noćnih posuda, sadrži kiselinu

  Art. br. 2001486

  Doyen RS 120 je snažno specijalno sredstvo za čišćenje ostataka masti. Može se univerzalno koristiti kod svih tvrdoća vode.

  Čak i kada se posao u radnoj prostoriji sa uređajima za održavanje nege odvija užurbano - ipak ništa ne sme poći naopako. O ovome se stara MEIKO Chem Code. Kodiranje usisnih kopalja koje smo posebno razvili u našim mašinama za pranje noćnih posuda garantuje upotrebu sredstava za čišćenje i ispiranje bez mogućnosti da se pobrkaju. Ovim se pouzdano sa lica Zemlje briše opasnost da neadekvatni proizvodi budu upotrebljeni u našim uređajima za čišćenje i dezinfekciju. Osim toga, mi na pouzdan način time u praksi podržavamo kompatibilnost medicinskih proizvoda.

  Sistem usisnih kopalja korisniku nudi veću sigurnost i stara se o tome da se sredstva za ispiranje i pranje tokom odvijanja programa upotrebe u pravo vreme. Ovim se, opet, stvara veća sigurnost za korisnika.

  MEIKO kodiranje usisnih kopalja u našim mašinama za pranje noćnih posuda harmonizovano je isključivo sa Doyen proizvodima iz "Etol-a". Za uspešno korišćenje naše tehnologije, osnovna pretpostavka je novorazvijeni dizajn kanistera Doyen proizvoda.

  Za opis proizvoda, sigurnosno-tehničke listove i uputstva za rad
  kliknite ovde