Kontakt
  The clean solution

  Automatska mašina za pranje poslužavnika BTA 160, BTA 240

  Automatizovani moduli za vašu perionicu posuđa

  Automatska mašina za pranje poslužavnika BTA 160

  Automatsko pranje poslužavnika donosi značajne prednosti. BTA 160 i BTA 240 perači poslužavnika, razvijeni od strane firme MEIKO, su dali odgovor za jednostavno, brzo, efikasno i ekonomično pranje poslužavnika za široku i raznoliku bazu klijenata. Može se obraditi do 24 poslužavnika u minuti u zavisnosti od stvarne veličine poslužavnika.

  Kompaktna konstrukcija i izuzetan odnos cena/karakteristike omogućavaju da se individualni koncepti dizajna uvedu u praktično sve prostore za pranje. Poslužavnici se više ne moraju podizati i ručno postavljati na traku mašine za pranje jer se automatski prenose sa transportne trake u mašinu za pranje i automatski odlažu na kolica za slaganje poslužavnika nakon postupka čišćenja. Rezultat toga su kraća vremena pranja, smanjeni broj radnih sati, manja potrošnje energije, pa samim tim i niži troškovi.
   

  Odredi svoju cenu

  Pumpa visokih performansi, sistem intenzivnog pranja, završno ispiranje svežom vodom na 85 C, snažan ventilator i nisko habajući transportni sistem sa dvostrukim gajtanom koji zahteva neznatno održavanje, doprinose izuzetnoj pouzdanosti ovih mašina.

  Klizna vrata uravnotežena na protivudare omogućavaju prvoklasni pristup zonama pranja i ispiranja kao i zoni sušenja i kondenzatoru za regeneraciju toplote, što dovodi do brzog i efikasnog čišćenja unutrašnjosti mašine od strane rukovaoca. Karakteristike dizajna obe mašine u kombinaciji sa kompaktnom konstrukcijom omogućavaju ne samo integraciju u nove poluautomatske projekte za pranje, već omogućavaju uvođenje mašina u postojeće operacije pranja sa minimalnim naporom i lakoćom.

  Vođice poslužavnika se lako podešavaju ako kasnije želite da promenite svoj sadašnji stil poslužavnika.

  Prava prednost koja govori o dometu za MEIKO, i za BTA 160 i BTA 240 mašine za pranje poslužavnika.

  odvojeni transportni gajtani mašine za pranje poslužavnika
  Zona sušenja

  To obezbeđuje prvoklasan rezultat sušenja transportnih gajtana poslužavnika odvojenim između sekcije završnog ispiranja i zone sušenja mašine za pranje poslužavnika. Poslužavnici se zbog toga transportuju na „suvim“ okruglim tračnim gajtanima kada su u zoni sušenja.

   

  potpuna elektronska kontrola mašine za pranje poslužavnika
  Potpuna elektronska kontrola MIKE 3 CE

  Jasan i dobro strukturiran radni displej dolazi sa LCD ekranom veličine 4x20 karaktera, za briljantan i jasan prikaz poruka. Sve relevantne informacije su dostupne na prvi pogled. Integrisani infracrveni interfejs omogućava bežično očitanje servisnih podataka. Ovo omogućava visoko efikasnu analizu statusa mašine, optimizujući dostupnost mašine.

   

  Posredni uređaj za slaganje poslužavnika
  Posredni uređaj za slaganje

  Fotoelektrični senzor pokazuje kada su kolica za slaganje poslužavnika skoro puna, omogućavajući da se između 4 i 8 poslužavnika sakupi na posrednom uređaju za slaganje na kraju pražnjenja mašine za pranje poslužavnika.

  Ovaj jedinstveni uređaj za posredno slaganje omogućava udoban, brz i siguran prelaz naslaganih poslužavnika u toku servisiranja i bez remećenja operacije pranja.

   

  automatski sistem pranja poslužavnika
  Sistem pranja

  Moćni sistem pranja koji se nalazi iznad i ispod poslužavnika osigurava maksimalan rezultat čišćenja. Ovo je praćeno intenzivnim završnim ispiranjem svežom toplom vodom svakog poslužavnika.

   

  mašina za pranje poslužavnika sa integrisanim izduvavanjem
  Integrisan izduvni ventilator

  Integrisani izduvni ventilator osigurava da se višak pare kontinualno uklanja iz mašine, obezbeđujući komforne radne uslove u području pranja. Takođe je moguće je obezbediti opcioni kondenzacioni sistem za regeneraciju toplote, koji koristi inače izdvojene pare za predgrevanje dolaznog napajanja hladnom vodom, dok značajno smanjuje vlažnost i temperaturu preostalog izduvanog vazduha.

   

  BTA 240 prikazan ovde sa (opcionalnim) sistemom za regeneraciju toplote

  Ova šema jasno ilustruje radne principe automatske mašine za pranje poslužavnika. Poslužavnici se transportuju vodoravno u blago uzlaznom položaju kroz mašinu, a nakon procesa čišćenja i sušenja se slažu na mobilna kolica za slaganje poslužavnika ili, alternativno, na integrisani posrednji uređaj za slaganje na kraju pražnjenja mašine.