Kontakt
  The clean solution

  Profesionalna tehnika pranja i tehnika čišćenja i dezinfekcije

  MEIKO razvija rešenja i podržava procese za sve što treba profesionalno oprati, očistiti i dezinfikovati. Više od 2.000 zaposlenih u 30 zemalja čini MEIKO globalnom tehnološkom i servisnom kompanijom koja ima značajan uticaj na tržište. Profesionalna tehnika pranja, oprema za čišćenje i dezinfekciju, kao i tehnika za odlaganje otpadaka pripremljene hrane: čista i inteligentna rešenja kuće MEIKO

  Saznajte više o MEIKO rešenjima

  Meiko überzeugende Haubenspülmaschine M-iClean H
  M-iClean HXL – nova lakoća u raju pranja

  Sa M-iClean H serije MEIKO je pronašao novu mašinu za pranje sa haubom, jer do sada profesionalno pranje nikada nije bilo toliko ergonomično i efikasno. I novi M-iClean HXL ispunjava ovaj zahtev - i pri tome donosi još više. Konačno, M-iClean HXL pod haubu stavlja iste izuzetne ergonomske karakteristike, kao i dvostruku količinu posuđa za pranje.

  Nachhaltigkeit und Technik
  Best of Market 2018 1. mesto: Trajnost i tehnika

  Urednici prvoklasnih specijalizovanih magazina, GVmanager, 24 Stunden Gastlichkeit i Schulverpflegung dodelili su ova renomirana priznanja u 23 kategorije u oblasti Hrana i piće kao i Tehnika i oprema.

  Otkrivanje čistoće

  90 godina firme Meiko: kompanija za mašinogradnju iz Offenburga u Baden-Vurttembergu nije samo bitan element dugačke faze industrijskog pranja – već govori o uspešnoj kombinaciji dugačke istorije kompanije i vodeće tržišne pozicije.

  sada o 90 godina MEIKO

  Priče o uspehu
  Doživite priču
  Da li imate pitanja?
  Kako možemo da vam pomognemo?
  Ciljane informacije o vašem željenom čistom rešenju firme MEIKO
  Kontakt MEIKO
  Servis i kontakt
  Treba mi