Kontakt
  The clean solution
  Ikona ketering u avionima

  KLM Inflight Catering

  KLM Inflight Catering je zadovoljan MEIKO-vim servisom

  Mašina za pranje sudova sa tračnim transportom M-iQ kod KLM-a

  „MEIKO-vi tehničari su uspeli da se u području pranja sudova snađu na malo mesta, tako da smo mogli da nastavimo da radimo normalno”

  „Na ovoj lokaciji trenutno koristimo opremu različitih proizvođača, a MEIKO-v sistem je već radio četiri godine duže nego što je bilo planirano. I dalje je dobro prao i upalo nam je u oko da je MEIKO-va podrška oko servisa i održavanja u poređenju sa konkurencijom uvek radila brzo i efikasno.”, izveštava Hans van der Salm, menadžer radne jedinice KLM Catering Services, Europa Flow. "Da naglasimo još jednom: našim klijentima smo tokom instalacije novog sistema morali da ponudimo puni servis, pa tako i prilikom pranja posuđa.

  MEIKO-vi tehničari su uspeli da se u području pranja sudova snađu na malo mesta, tako da smo mogli da nastavimo da radimo normalno. Radili su i noću da bi na vreme obavili zadatak. To ne bi učinio svaki dostavljač!"

  „Između ostalog, trake i stolovi su bili izmešteni da bi se podigla udobnost pri posluživanju."

  „MEIKO je područje pranja posuđa poboljšao i u ergonomskom smislu. Veoma smo zadovoljni sa obe naše mašine za pranje sudova sa tračnim transportom M-iQ. Između ostalog, trake i stolovi su bili izmešteni da bi se podigla udobnost pri rukovanju. Vrlo smo svesni toga da je rad ovde težak i da pauze ne postoje.

  Radnici su kod starih sistema ponekad morali da se istežu skoro 90 cm i da pri tome savijaju ruke i leđa.
  Prosečna starost osoblja je 47 godina. Novi sistem ćemo koristiti i za deset godina, ali tada će osoblje u proseku imati 57 godina. Novo postrojenje je jednostavno moralo da se nabavi, ne bi li se olakšalo opterećenje pri radu i pre svega smanjilo istezanje i savijanje.

  „Sistem za doziranje hemikalija, razvijen od strane kompanija KLM Catering Services i MEIKO, osigurava prisutnost savršene čistoće pri minimalnom iskorišćavanju resursa.

  KLM svoju lokaciju ima na "rampi", svega nekoliko metara od aviona na aerodromu Shipol i sa 85 dizalica, koje dnevno snabdevaju 50 međunarodnih i 280 letova unutar Evrope, najveće je inflajt ketering preduzeće u Holandiji.