Kontakt
  The clean solution

  M-iQ profesionalna mašina za pranje posuđa

  Budućnost pranja posuđa

  Doživite M-iQ tehniku uživo. 

  Saznajte više

  MEIKO Spülzukunft M-iQ
  M-iQ Energiekonzept Meiko
  Energetski koncept

  Kod svih procesa u M-iQ toplota se regeneriše i reinvestira inovativnim korišćenjem energije. Svojim dinamičkim prilagođenjem, M-iQ se pažljivo ophodi sa vrednom energijom: ovim se štedi na troškovima i brine za dobru klimu svuda u kuhinjskoj perionici.

  M-iQ Trocknung AirComfort
  AirComfort

  Vazdušne struje kod M-iQ sušenja se preko otvora za izjednačavanje odvajaju od zone pranja - to je AirComfort. Rezultat je izvanredan rezultat sušenja dok se dragocena energija u svakoj fazi rada optimalno zadržava u procesu. Istovremeno se stvara maksimalna udobnost rukovanja na radom mestu gde se vrši vađenje sudova.

   

  GreenEye filter M-iQ
  M-iQ filter

  Pronicljivi sistem filtriranja je jezgro M-iQ. Ostaci jela se aktivno odnose iz procesa pranja, što dovodi do ogromnih ušteda u sredstvima za pranje i vodi - a pri svemu tome se zadržava optimalna čistoća.

   

  M-iQ Einlaufreinigung Meiko
  Ulaz

  Higijenski rad za firmu MEIKO počinje već na ulazu: u redovnim intervalima ostaci hrane se snažnim vodenim mlazom automatski ispiraju. Poput velikog vodopada koji čisti.

  Protočno postrojenje za pranje M-iQ GreenEye
  AirConcept

  Kul: strujanje toplote se skreće, voda i para se hlade - pri tome M-iQ mašina za pranje sudova dobija novu energiju za pranje.

  AirComfort posuda M-iQ
  AirComfort

  I u radu sa posudama garantuju se savršeni rezultati, optimalna energetska efikasnost i konstantno niski operativni troškovi. Za ovo se brinu otvori za izjednačavanje u unutrašnjosti M-iQ mašine za pranje posuđa sa transportnom trakom: vrtložne vazdušne struje izjednačavaju se dovodnim vazduhom. Optimalni uslovi i prvoklasno sušenje čak i kod posuda.

  Europapark Hotel Bellrock
  Nagrade i odlikovanja
  Svuda samo zvezdice: za ambijent, za servis, za mašinu za pranje sudova.

  Poznato je da nije dobro hvaliti samoga sebe – zbog toga najviše volimo kada neko drugi kritički testira i ocenjuje našu tehniku. Lista odlikovanja i nagrada je duga, slobodno zavirite u nju. Mi nastavljamo da dalje razvijamo, eksperimentišemo i unapređujemo. Do sledeće nagrade.

  Zatražite ponudu

  Nagrada GrünesBand
  Tophotel StarAward 2015 zlato
  MERCURY AWARD 2014
  CateringStar srebro
  TopHotel STAR AWARD 2012 zlato
  TopHotel StarAward 2017 ekonomičnost

  GreenCoach Uvek na pravoj traci

  GreenCoach signalizira zelenim svetlosnim signalom, koje trake treba da se pune prilikom predaje posuđa. Ovo daje optimalnoj popunjenosti M-iQ profesionalnih mašina za pranje posuđa završni detalj.

  Ugovorite sada termin za savetovanje

  GreenEye filter M-iQ
  Ostanite na čisto sa sobom i životnom sredinom

  Vrhunac i srž M-iQ je M-iQ filter. Ovim sistemom filtriranja omogućava se prava majstorija: optimalna čistoća uz znatno nižu upotrebu sredstava za pranje i vode. Princip uspeha: filtrirani ostaci hrane aktivno se odstranjuju iz procesa pranja. Filter sakuplja ostatke iz vode i ciklično ih ispira iz rezervoara - a da nije potrebna dodatna voda. Čistoća u čistoj kulturi - original M-iQ.

  GreenEye energetski koncept M-iQ
  Energija kao nikada pre

  Kod svih procesa u M-­iQ toplota se regeneriše i reinvestira inovativnim regulisanjem energije. Svojim specijalnim dinamičkim prilagođavanjem, M-iQ se pažljivo ophodi prema vrednoj energiji: ovim ne samo da se štedi na troškovima već se i stara za potpuno dobru klimu u kuhinjskoj perionici.

  Industrijska mašina za pranje posuđa M-iQ
  Blistavo čisto skoro kao da je samo od sebe, pomoću plavog koncepta rukovanja

  Postojećom vodom iz rezervoara, M-iQ am se na kraju dugog radnog dana provedenog u pranju, jednostavno sam čisti. Jednim jedinim punjenjem pumpe za ispiranje, prljavština se uklanja preko M-iQ filtera. Ovo se odvija u ciklusima sve dok se mašina ne isprazni.
  Sada moraju samo još malobrojne zone, označene jasnom plavom bojom, da se očiste ručno. Nakon automatskih pripremnih radnji, ovo ide lakše, temeljnije i pre svega brže i pouzdanije nego ikada ranije.

  Dinamika pranja M-iQ
  30% bolji učinak pranja

  Poznati visoki učinak čišćenja MEIKO mašina je još jednom kod M-iQ znatno povećan i optimizovan. Dinamika pranja ove mašine dostiže vrednosti koje do sad nisu bile moguće: najveća snaga čišćenja uz upotrebu materijala i energije koji su za trećinu manji od uobičajenih.
  Čist učinak.

  GreenFilter M-iQ
  GreenFilter

  Težimo savršenstvu, svakoga dana iznova. Zbog toga su naši inženjeri razvili jedan sasvim nov, dodatan nivo filtriranja: GreenFilter. Time se uspelo da se čak i najfinije čestice prljavštine aktivno uklone - više čistoće u ovom momentu nije moguće.
  GreenEye-Technology® svodi troškove za čišćenje, ispiranje i energiju na minimum, jer se u celokupnom procesu pranja koristi samo ono što je zaista i potrebno.

  GreenEye sinergije M-iQ
  Sinergije

  M-­iQ revolucionarnom tehnologijom GreenEye-Technology® stvara nove sinergije između čoveka i mašine: uz veću transparentnost i dinamiku, proces pranja se neprestano optimizuje. Rezultat je do sada nedostignuta efikasnost i optimalna napunjenost mašine.
  GreenEye-Technolgy® drži sve na oku - i pod kontrolom. Zeleno svetlo za ekonomičnu i čistu budućnost.

  Mašina za pranje posuđa sa transportnom trakom M-iQ
  CC Touch

  Integrisana dijagnoza sistema omogućuje optimalnu preglednost. Dinamična traka napredovanja i jasno ispisani prikazi statusa signaliziraju spremnost svih funkcija. Važni procesni podaci se prenose, eventualna odstupanja se odmah prikazuju. Za vreme rada, M-iQ kontinualno proverava svoje sisteme i funkcije - za garantovano maksimalnu sigurnost u pogledu higijene i rada.

  CC Insight M-iQ
  CC Insight

  Prošireni softverski modul, CC-Insight sa ekonomskim upravljanjem, grafički ili tabelarno prikazuje situaciju potrošnje - tako se pouzdano mogu procenjivati i optimizovati pojedine faze rada i napunjenost mašine.

  M-­iQ. Pranje sa IQ - za savršen izgled.