Kontakt
  The clean solution

  Nova prolazna mašina za pranje posuđa i perač čaša za Weeping Willow

  Weeping Willow je zadovoljan kvalitetom MEIKO mašina za pranje posuđa i servisom

  Seoski pab, zatvoren skoro tri godine, ponovo je otvoren nakon zapanjujuće rekonstrukcije. Arhitekta Peter Romaniuk je imao lični interes za zgradu koja je uvrštena na spisak građevina iz 16. veka, i zajedno sa svojom suprugom, uglednom cvećarkom Paula Pryke OBE, stvorio je prijatan porodični prostor koji je osvojio velike pohvale za svoju hranu.

  Ključni elementi dizajna ovog paba otvorenog za kućne ljubimce uključuju sjajni i veseli dizajn enterijera sa naglaskom na udoban nameštaj, bar dizajniran da ponudi pivo na jednom kraju i šampanjac na drugom i potpuno otvoreni pogled na kuhinju i sto šefa kuhinje.
  Za privatno ručavanje na raspolaganju je roze soba sa temom malina obasjana svećama, dok glavna trpezarija zauzima položaj u produžetku sa pogledom na baštu i ima do 60 stolica.

  Smešten u Barrowu, nedaleko od Bury St Edmunds i blizu A14, lokalno čuveni šef kuhinje Nick Claxton-Webb je glavni kuhar.

  Dizajniranje i ugradnja objekata za posluživanje hrane izvedena je od strane Reg Dawsona iz firme Dawson Design Projects. Reg Dawson je postavio MEIKO FV40.2 G-GiO perač čaša za bar i prolaznu UPster H500 mašinu za pranje posuđa u kuhinju, koja se nalazi u zatvorenom uglu, van pogleda gostiju. Hauba prolazne mašine za pranje posuđa UPster H500 je dizajnirana tako da ispušta paru pozadi, potiskujući je dalje od rukovaoca.

  “Nijedan bar ne bi trebalo da radi bez reverzne osmoze i MEIKO GiO je najbolji,”

  kaže Reg Dawson. "Platićete dodatno da imate MEIKO, ali sa dobrim razlogom. Oni su kompanija sa kojom je lako raditi; njihove mašine proizvode izvrsne rezultate, pouzdane su i ne postoje povratni pozivi nakon instalacije, za razliku od nekih drugih proizvođača sa kojima sam se bavio."

  “MEIKO je lako kupiti.”