Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

LE CROBAG GmbH & Co. KG

Optimalni rezultati pranja u pekarama LE CROBAG

Pult pekare LE CROBAG

Na pekarsku mašinu za pranje sudova marke MEIKO možemo da se oslonimo

Erdinc Anakök se uzda u optimalnu tehniku iza kulisa: Pećnice za kuvanje i pečenje, kao i profesionalne mašine za pranje sudova rade punom parom od jutra do mraka da bi se obezbedila dovoljna količina peciva i čistog, higijenski bezbednog posuđa. S tim razlogom se u pekari LE CROBAG koriste pekarske mašine za pranje sudova (FV 40.2 G). One nude optimalne rezultate pranja: „U jednoj mašini peremo isključivo čaše, šolje i pribor za jelo, a u drugoj tanjire, poslužavnike i posude od nerđajućeg čelika iz kuhinje”, objašnjava preduzetnica Anakök. „Rezultatima pranja kao i brzinom kojom rade pekarske mašine za pranje sudova smo vrlo zadovoljni. U zavisnosti od stepena zaprljanosti možemo da biramo između tri programa pranja. Najkasnije za četiri minuta, oprema ponovo može da se koristi.

U našoj prodavnici ne možemo da zamislimo bolje rešenje, jer u kuhinji nemamo puno prostora, a veličina i kapacitet mašina su idealni. Na MEIKO-ve profesionalne mašine za pranje sudova možemo da se oslonimo. Prema mojem iskustvu u gastronomiji, automati za kafu i mašine za pranje sudova najčešće podležu kvarovima. Kod nas je tehnika za pranje posuđa izložena velikim zahtevima, radi neprekidno od 7 do 18 časova. Kada bi se ti procesi pranja prekinuli, kod nas bi došlo do katastrofe.”

U filijalama u gradu se asortiman dopunjava ekskluzivnim toplim obrocima. Sa markom „LE CROBAG petite France” gurmanima, obožavateljima kroasana i prijateljima francuskog stila života nudimo kratak predah sa užitkom”, kaže Erdinc Anakök.