Kontakt
  The clean solution
  Ikona Nonfood

  Allens Catering Equipment

  Sjajni rezultati u keteringu zahvaljujući MEIKO-vim mašinama za pranje sudova

  Samo visoko kvalitetne industrijske mašine za pranje sudova marke MEIKO su dovoljno dobre za četvorostruko nagrađivano „preduzeće za organizaciju događaja godine”.

  Preduzeće Allens iznajmljuje porculan, pribor za jelo, čaše, stolnjake, stolove, opremu za kuvanje u kuhinjama i na otvorenom, opremu za barove, LED osvetljenje, kao i lounge, odnosno baštenski nameštaj. Čaše za iznajmljivanje su marke Riedel – Allens je inače njihov primarni dobavljač u event sektoru. Riedel proizvodi posebne čaše za različite vrste grožđa, npr. čaše za kaberne sovinjon, merlo, rizling ili sovinjon blan, a svaka čaša je izrađena po meri da bi se bolje prezentovale razlike između vina.

  Na čašama ne sme da bude mrlja.

  „Nama je najvažniji kvalitet pranja”, kaže Kevin McGuinness, direktor. „Naše čaše moraju da blistaju. Ranije smo koristili poseban sistem za pripremu vode reverznom osmozom proizvođača MEIKO. Ali danas je reverzna osmoza već ugrađena u mašine, i moram da vam kažem da postižemo odlične rezultate. Čaše se suše bez mrlja na njima.”

  Allens koristi dve moderne industrijske mašine za pranje sudova M-iQ u kvartu Haunzlou, pri čemu je jedna mašina preseljena sa njihove prethodne lokacije u februaru 2015. Nove prostorije su bolje povezane sa centrom Londona, a i skladišni prostor je veći.

  „Naša paleta proizvoda stalno raste zbog zahteva klijenata – motiviše nas kvalitet, a ne kvantitet”. Allens Hire usko sarađuje sa najboljim preduzećima za ketering u Londonu i jugoistočnom delu Engleske pa je kor mnogih od njih postao i jedini dobavljač. „Uspeh smo postigli zahvaljujući našim individualnim proizvodima. U našem poslu radimo sa ljudima koji zahtevaju visok kvalitet i odličnu uslugu. U približno 80 % slučajeva naših porudžbina se radi o neposrednim dostavama, tako da preduzeća za ketering samo treba da izvade stolice i čaše iz naših vozila pa mogu odmah da ih koriste.” Novo skladište ima radionicu za održavanje i kabine za čišćenje raspršivanjem. Nakon svakog iznajmljivanja, svaka stolica se čisti, održava i ponovo čisti raspršivanjem da bi se zadovoljili Allensovi standardi.

  „Odlučujući su vrsta dostave i izgled proizvoda. Zato nam je čišćenje tako važno. Naši klijenti žele da preuzmu čaše koje mogu da stave odmah na sto.”
  „Kao i u preduzeću MEIKO u našem poslovanju je izuzetno važan kvalitet usluge“, nastavlja McGuinness. „MEIKO isporučuje svoje proizvode u kamionima poznatih marki, zaposlenici su ljubazni i nose uniformu. Postoji puno sličnosti između Allensa i MEIKO-a – u oba slučaja se radi o usluzi.”

  „Ranije smo imali industrijske mašine za pranje sudova MEIKO K200 koje su bez problema funkcionisale 11 godina.”

  „Sklopili smo ugovor u paketu usluga sa pet zvezdica prema kojem mašine za pranje sudova kompletno održava MEIKO.”

  „Za nas je dolazio u obzir samo MEIKO, jer su njegove usluge sjajne. Industrijske mašine za pranje sudova rade sve što je MEIKO obećao. Tehnologija je unapređena, a zaposlenici mašinu mogu lakše da čiste i koriste. Korišćena tehnologija za presovanje delova (Porsche koristi istu tehnologiju za proizvodnju vrata) i preciznost MEIKO-vih proizvoda je vrlo impresivna. MEIKO je sjajna kompanija. Nakon ophodnje proizvodnog pogona u Nemačkoj nisam više sumnjao u sposobnost isporuke vrhunskih proizvoda.”

  (Kopie 8)