Kontakt
  The clean solution
  Ikona hôtellerie

  Hotel Ritter

  Profesionalna mašina za pranje sudova UPster – idealno rešenje kad sve mora da ide brzo

  Hotel sa četiri i restoran „Wilder Ritter” sa jednom zvezdicom, a uz to još i tradicionalni podrum, kao i sala i restoran za goste hotela „Wintergarten” privlače sve više gostiju. Preuređenjem koje je izvršeno krajem 2013. godine proširio je hotel na trenutno 87 soba.

  Nije čudo da tako i u praonici posuđa u restoranu dolaze do svojih granica: „Uveče imamo maksimalno 1.000 tanjira koje sada sa novom MEIKO-vom profesionalnom mašinom za pranje sudova UPster možemo da operemo s lakoćom”, zadovoljno kaže hotelijer Dominic Müller. U hotelu Ritter su tražili snažniju mašinu koja nikako nije smela da zauzme više mesta od prethodnog modela. Tako je testiranje nove profesionalne mašine za pranje sudova UPster koja je razvijena 2015. došlo baš u pravi čas: „Sa mašinom UPster smo napravili potpuno novu definiciju kompaktnosti profesionalnih mašina za pranje posuđa“, uveren je Michael Mayer.

  MEIKO-v rukovodilac za prodaju za Nemačku, Švajcarsku i Austriju identifikovao je potrebe u „Ritteru” tako da su bile kao stvorene za novu seriju mašina. „UPster je idealno rešenje kada sve mora da ide brzo, jer zahvaljujući modularnoj konstrukciji rok isporuke je kraći. Zbog toga što je kompaktna, ona može da nađe sebi mesta i na minimalnom prostoru, a njena efikasnost se ni u čemu ne razlikuje od naših velikih mašina, kao npr. mašine M-iQ”, kaže Mayer.

  UPster 旅馆 Ritter

  Tako se profesionalna mašina za pranje posuđa UPster preselila u tim Andréa Tienelta, koji hvali rezultate pranja nove mašine: „Za mene je tanjir kao bioskopsko platno na kojem prezentiramo našu umetnost”, tako on opisuje važnost da posuđe bude 100 %-no čisto:

  „Jednostavno ne možemo sebi dozvoliti da imamo posuđe koje nije savršeno čisto!”

  No, kuvaru sa zvezdicom se ne sviđa samo pouzdanost, „Potrebno nam je mnogo manje radne snage, jer posuđe više ne moramo da brišemo i poliramo”, kaže Tienelt.

  U Durbaškom hotelu Ritter mogu da se pohvale sa 350 godina gostoprimstva. Jedna od prvih kuća u regiji Ortenau može da ispriča mnogo starih priča o uspehu. Najnovija je: Onako kako doliči jednom „divljem vitezu”, u istoimenom restoranu su uspeli da zadrže svoju Michelin zvezdicu uprkos tome što je došao novi šef kuhinje. Naravno, ovaj hotel se u tri kategorije ubraja među vrhunske hotele, vrhunske luksuzne hotele i vrhunske romantične hotele, i to među najbolje 25 u celoj Nemačkoj. A tu su još i dve posebne nagrade (Gault Millau), „Best of Award of Excellence” časopisa Wine Spectator, i dva puta nagrada „F” časopisa Feinschmecker.