Kontakt
  The clean solution
  Ikona briga

  Sunrise Senior Living

  Profesionalna mašina za pranje sudova sa integrisanom reverznom osmozom je izbor doma za stare osobe

  Sunrise Senior

  Sunrise Senior Living nudi svojim stanarima, kojih je inače 2.000, individualne usluge nege. Filozofija doma za stare se zasniva na poticaju na nezavisnost, očuvanju dostojanstva, slobodu izbora i zaštitu privatnosti svih stanara. Taj pristup preslikava misiju preduzeća koja nije promenjena od njegovog osnivanja 1981. godine: „U službi kvaliteta življenja svih starih osoba”.

  U svakoj zajednici ima dnevno najmanje pet aktivnosti da bi stanari mogli da učestvuju u raznovrsnom i stimulativnom društvenom životu. Domaća jela koja sopstveni Sunrise kuvari pripremaju na licu mesta omogućavaju izbalansiranu prehranu, a po potrebi ispunjavaju i zahteve za posebnu dijetalnu prehranu.

  Christopher Dean, šef kuhinje u Sunrise Senior Living, dodaje: „Standard mašina za pranje sudova u svim domovima se načelno poboljšao.”

  „Prelazak na MEIKO mašine za pranje posuđa se definitivno isplatio za naše korisnike, a nama su naši korisnici najvažniji.“

  Sunrise dobija podršku prilikom kupovine od Pelican-a. Preduzeće je specijalizovano za pregovaranje o konkurentnim trgovinskim sporazumima sa lokalnim i nacionalnim dobavljačima za svoje članove. Pelican pokriva oko 3.000 socijalnih ustanova, između ostalog i 2.000 škola i Univerziteta.

  Keith Palmer, Commercial Equipment Manager, kaže da je „Sunrise uvek naglašavao da je pouzdanost u radu od odlučujućeg značaja, a izvrsni rezultati na najvažnijem mestu za korisnike."

  "Imajući ovo u vidu, pomogli smo im pri nabavci i pronašli odgovarajućeg proizvođača."

  „MEIKO je ispunio sve zahteve i postupak pranja se, po našem mišljenju, dodatno poboljšao zahvaljujući GIO proizvodima. Performanse mašina i iskustvo osoblja su danas premašili naša očekivanja.“

  Sunrise pretežno koristi mašine za pranje posuđa DV 80.2 GiO sa integrisanom tehnologijom za pripremu vode putem reverzne osmoze i one se sa svojim teoretskim kapacitetom od 60 korpi na sat (1080 velikih tanjira) bez problema upotrebljavaju za posuđe, pribor za jelo i čaše.

  Veličina korpi odgovara standardu industrije 500 mm x 500 mm, a visina prolaza od 440 mm omogućava da mašina može da pere i poslužavnike. Tri programa pranja nude različite mogućnosti pranja da bi se odstranila kako laka tako i jaka zaprljanja.

  Automatska hauba je idealna za niže osobe i njom se rukuje samo na dodir dugmeta.

  Za razliku od ostalih sistema za pripremu vode sa reverznom osmozom na tržištu, kod MEIKO-vih GiO mašina se ne menja veličina potrebnog prostora, a nije potrebno ni omekšavanje ulazne netretirane vode. Zato je ugradnja jednostavnija pa ova profesionalna mašina za pranje posuđa u većini slučajeva predstavlja najpovoljnije rešenje.

  MEIKO-v menadžer za razvoj poslovanja Simon Callus kaže: „Postoji mnogo važnih faktora koji su doprineli donošenju odluke o kupovini profesionalne mašine za pranje posuđa sa reverznom osmozom GiO i automatskom haubom, kao na primer, kvalitet pranja čaša i pribora za jelo ili ušteda deterdženata i sredstava za ispiranje. Kupac je prepoznao prednosti, kao što su to sniženje opštih radnih i servisnih troškova, manji obim rada i visok kvalitet pri čišćenju čaša i pribora za jelo koji ne moraju da se poliraju.”