Kontakt
  The clean solution

  U bolnici Princess of Wales Hospital hvale ergonomski dizajn mašine za protočno pranje posuđa M-iQ 

  Novi sistem za protočno pranje posuđa M-iQ zamenjuje stariju mašinu za pranje posuđa drugog proizvođača

  U bolnici Princess of Wales u Bridžendu instaliran je sistem za protočno pranje posuđa MEIKO M-iQ umesto veoma stare mašine za pranje posuđa drugog proizvođača. Sistem radi od 6.00 do 19.30 i pere sudove kako iz odeljenja s pacijentima, tako i iz restorana, koji može da posluži 400 - 500 obroka na dan različitim korisnicima, uključujući posetioce, zdravstveno osoblje i diplomirane studente na obuci.

  Rukovodilac službe za ketering, Majkl Džefriz, objasnio je da je tokom tenderskog postupka za zamenu prethodne mašine za pranje posuđa do najsitnijih detalja ispitan uticaj na životnu sredinu svakog ponuđača, uključujući tekuće troškove za vodu, hemikalije i energiju, kao i tekući troškovi održavanja. U procesu bodovanja korišćene su i referentne lokacije.

  „U povratnim informacijama kompanije MEIKO u tenderskoj dokumentaciji dati su potkrepljeni i detaljni podaci. MEIKO nam je u osnovi dao mnogo kvalitetnije odgovore u odnosu na svoje konkurente.

  „U njenu korist išle su i pozitivne povratne informacije na referentnim lokacijama, uključujući obližnju bolnicu Royal Glamorgan. Na osnovu te posete, kao i na osnovu naše sopstvene ugradnje i puštanja u rad, znali smo da će inženjeri kompanije MEIKO obično biti na licu mesta u roku od četiri sata od poziva i da će delovi potrebni za popravljanje onoga što treba da se popravi biti u kombiju.

  „Još jedan ključni faktor bilo je vreme koje bi nam bilo potrebno za svakodnevno održavanje opreme.  Ergonomski dizajn ovih mašina nove generacije je zaista unapređen; osoblju je lakše da ih koristi, plava boja kojom su obeležene komponente koje treba ručno očistiti olakšava svakodnevno čišćenje, a činjenica da se vrata otvaraju prema napolju, a ne prema gore, mnogo je bolja z aosoblje, pošto ništa ne mora da se podiže.

  „Kruna svega je da od Meikovog regionalnog direktora prodaje Malkolma Pamforda i regionalnog menadžera prodaje Krega Kolinsa možemo da dobijemo koliko god obuke nam treba, onoliko često koliko nam treba.

  „Zaista je sve išlo glatko!”