Kontakt
  The clean solution

  Bolnica Queen Elizabeth Hospital

  Mašina M-iQ – lako se čisti, jednostavna za rukovanje i ima odličan plan održavanja

  Bolnica u Birmingemu, Engleska

  Bolnica fondacije „Queen Elizabeth Hospital King’s Lynn NHS Foundation Trust” sa 415 kreveta nadležna je za predgrađe sa oko 331.000 stanovnika.

  Mašina za pranje sudova sa tračnim transportom tipa M-iQ je instalirana tek nedavno, a mesto je morala da joj ustupi mašina jednog drugog proizvođača, stara više desetina godina.

  Kako saopštava rukovodilac za prehranu, Shirley Barber, mašina za pranje sudova sa tračnim transportom M-iQ se lakše čisti, jednostavna je za rukovanje i brže se zagreva. „Pre svega, potroši manje hemikalija. Svakog meseca uštedimo 400 funti.”

  Pre nego što je došlo do odluke za novu mašinu, MEIKO je morao da učestvuje u uobičajenom konkursu. „Za vreme čitavog postupka, Chris Fletcher, MEIKO-v regionalni rukovodilac prodaje, redovno nas je obaveštavao o napretku radova. Odlično radi svoj posao i nikada nije nametljiv.”

  Angela Hircock, rukovodilac uređivanja interijera u QEH: „Jedan od osnovnih razloga za odluku u korist preduzeća MEIKO je bio u petogodišnjoj garanciji na delove i izradu.”

  Ponuda preduzeća MEIKO za čitav period od pet godina se nalazila ispod cene koju je drugi konkurent zahtevao za jednogodišnji plan održavanja.

  „Godinama smo sarađivali sa drugim proizvođačem”, objašnjava Shirley, „shodno tome smo malo znali o kompaniji MEIKO. Za nas je to bio hrabar korak, ali ovoga puta smo se dobro pripremili.”