Kontakt
  The clean solution

  Bolnica Royal Devon & Exeter Hospital

  Postoje dva osnovna razloga zbog kojih smo se opet odlučili za MEIKO-vu u našem restoranu

  Royal Devon and Exeter Hospital

  „Za preduzeće MEIKO smo se odlučili zbog pouzdanosti. Prethodna mašina (MEIKO) je u restoranu radila 12 godina, 7 dana sedmično, u smenama od po 12 časova.”

  Ketering servis u bolnici Royal Devon and Exeter Hospital mesečno servira oko 14.000 obroka, radi 365 dana u godini 15 časova dnevno i zapošljava više od 140 zaposlenika u punom i delimičnom radnom vremenu.

  Odeljenje za prehranu pacijenata u prvoj liniji opslužuje lokacije bolnice Royal Devon and Exeter Hospital u Vonfordu i Hivitriju. U glavnoj bolnici stoje dva velika sistema za pranje sudova. Oba marke MEIKO. Jedan pere posuđe iz prehrane pacijenata, a drugi, koji je nedavno bio zamenjen, preuzima posuđe iz glavnog restorana između 7 i 20 časova.

  Shirley Jones je menadžerka servisa za prehranu pacijenata u bolnici Royal Devon and Exeter Hospital. „Za novu mašinu za pranje sudova preduzeća MEIKO za naš restoran smo se odlučili iz dva razloga.”

  „MEIKO-va mašina nas je na prvom mestu pridobila pouzdanošću u bolničkom radu. Prethodna mašina je u restoranu radila 12 godina, 7 dana sedmično, u smenama od po 12 časova. U restoran stane 300 osoba i dan za danom serviramo preko 500 toplih obroka, sa dodatnim užinama i sendvičima.

  Osim toga za potrebe prehrane pacijenata imamo još jednu, isto tako pouzdanu MEIKO-vu mašinu za pranje sudova koja uslužuje 31 bolničku jedinicu. MEIKO se pokazao kao izuzetno pouzdana marka.

  Sa druge strane, MEIKO-v servis za korisnike nakon kupovine je jednostavno odličan. Ako nešto pođe naopako pa za jednu od mašina za pranje sudova treba da se poruči serviser, onda on iziđe gotovo odmah na lice mesta. Ako ne istog dana, onda najkasnije sledećeg.

  Za poslovanje u bolnici ove veličine, pouzdane mašine i angažovani tehnički servis imaju nemerljivu vrednost. Što su mašine za pranje sudova starije, to su češće potrebniji serviseri. Sa MEIKO-vim servisnim inženjerom smo „na ti”. Campbell je zaista prvoklasan. Reaguje brzo, čim prijavimo smetnju. Ima odgovarajuće rezervne delove i raspolaže znanjem za rešavanje problema, pa znamo da smo i u tehničkom smislu u najboljim rukama.”