Kontakt
  The clean solution

  Mašina sa haubom za prolazno pranje DV serije

   

  DV seriju zamijenio je M-iClean H. Za više informacija o M-iClean H, molimo kliknite ovdje.

  Prednosti:

  • Uređaj za doziranje sredstva za ispiranje
  • 150 mm iznad poda
  • Hauba otvorena sa zadnje strane sprečava opterećenje rada usled oblaka pare
  • Produženje perioda pranja u zavisnosti od temperature, higijenska sigurnost u svim radnim uslovima.
  • Brza spremnost za rad, mali pogonski troškovi, brza regeneracija rezervoara.
  • Efektivni sistem ispiranja
  • Servis povoljan za kupce
  • Provereni kvalitet

  DV 80.2

  Imate mnogo posuđa za jelo i kafu za pranje? Povremeno mora da se opere ogromna gomila čaša? DV 80.2 nije bez razloga jedan od najbolje prodavanih proizvoda među mašinama sa haubom za prolazno pranje iz firme MEIKO.

  Sistem pranja i ispiranja kod mašine sa haubom za prolazno pranje je optimizovan, koncept rezervoara perfekcionizovan i njegov filterski sistem zaslužuje atribut "jedinstven". Upravo kod velikog prolaza isplati se promišljena ergonomija i automatika haube: posao sa ovom mašinom sa haubom može svakako da postane zadovoljstvo!

  DV 120.2

  Radno posuđe, lonci, posude itd. za ovu mašinu sa haubom za prolazno pranje nisu nikakav problem.

  Elektronski regulisan program za snagu ispiranja mašine DV 120.2 ima tri programa različitog trajanja, tri različite snage motora pumpe i najmoderniju elektroniku. Time može da se savlada i tvrdokorna prljavština na posuđu koje se teško pere. Budući da se snaga motora prilagođava tačno za posuđe koje se pere, ova mašina sa haubom za prolazno pranje obezbeđuje štedljivu potrošnju energije. I pored velike snage, posuđe za pranje se čuva, jer elektronika upravlja pumpom za pranje i polako je pokreće.

  DV 125.2

  Visina ulaznog otvora ove mašine sa haubom za prolazno pranje je velika (555 mm), a i širina ulaznog otvora je takođe velika (660 mm). I DV 125.2 je takođe velika i po svojoj snazi.

  Konačno, DV 125.2 mašina sa haubom za prolazno pranje je snažan profesionalac za pranje, koji posuđe, transportne korpe, GN kuhinjske posude, lonce, pribor za jelo, plehove pa čak i čaše pere savršeno i kao od šale. Ona je najrobusnija među ugostiteljskim mašinama za pranje firme MEIKO i zbog toga zaslužuje priznanje „Powerwirkung“. Prednji i zadnji sto izuzetne širine kod ugaonog modela brine se za to da posuđe ne prelazi ivice i ništa ne kaplje na pod.

  DV 200.2

  Kada mora da se ide duplo brže nego na drugom mestu, ova mašina sa haubom za prolazno pranje DV 200.2 je prava stvar! 

  DV 200.2 se odlikuje velikim kapacitetom pranja, jer jednostavno u jednom prolazu savlađuje dve umesto jedne korpe. Ona je takoreći spojni element između mašine za prolazno pranje sa jednom korpom i još snažnijeg automata za transport korpe firme MEIKO. Trajanje programa se ne povećava uprkos dvostrukom kapacitetu. A kada nekada ima stvarno velikih posuda za pranje, one mogu da stanu u ovu ugostiteljsku mašinu za pranje u dve korpe, jedna pored druge.

  Inovativni menadžment vazduha omogućava rekuperaciju toplote otpadnog vazduha na najvišem nivou: topao vazduh se ponovo koristi kao nosilac energije za kružni tok vode: time se znatno štedi energija i troškovi i obezbeđuje prijatna klima u prostoru.