Kontakt
  The clean solution

  M-iQ - Sistemi za pranje posuđa za pružanje ugostiteljskih usluga tokom leta avionom

  Oprano za poletanje

  M-iQ mašina za pranje posuđa za pružanje ugostiteljskih usluga tokom leta

  Doživite uživo tehnologiju iza M-iQ mašine za protočno pranje posuđa.

   

  pogledajte video zapis

  M-iQ Energiekonzept EN Meiko
  Energetski koncept

  Povraćaj toplote je aktivan tokom svih procesa M-iQ mašine. Toplota se usmerava nazad u sistem i koristi naš inovativni sistem distribucije. Zahvaljujući svom specijalnom, dinamički prilagodljivom dizajnu, M-iQ mašina za protočno pranje posuđa za pružanje ugostiteljskih usluga tokom leta avionom pažljivo koristi vrednu energiju. To znači niže troškove za energiju, kao i dosledno dobre klimatske uslove u području za pranje posuđa.

  AirComfort Trocknung
  AirComfort

  Ventili za izjednačavanje odvajaju protok vazduha koji se koristi tokom procesa sušenja u M-iQ od područja za pranje – to je koncept AirComfort. To dovodi do vrhunskih rezultata kad je reč o sušenju, kao i do optimalnih ušteda vredne energije u svakoj fazi procesa. To omogućava i najviši stepen udobnosti na radnoj stanici za vađenje posuđa.

  Filter Green Eye M-iQ
  M-iQ filter

  Genijalni sistem filtera kompanije M-iQ je centralni aspekt sistema za protočno pranje posuđa za pružanje ugostiteljskih usluga tokom leta avionom. Ostaci hrane se tokom procesa pranja aktivno uklanjaju, štedeći ogromne količine deterdženta i vode, ne umanjujući pri tom visoke performanse u čišćenju.

  M-iQ Inlet cleaning EN
  Ulaz

  MEIKO radi na higijenski način od samog ulaza: ostaci hrane se automatski spiraju u redovnim intervalima pomoću snažnog mlaza vode.

  prolazak kroz mašinu za pranje posuđa M-iQ filter GreenEye
  AirConcept

  Hlađenje: protok vrućeg vazduha se skreće, vrela para i isparenja se hlade – to omogućava mašini M-iQ to da dobije više energije za pranje posuđa za pružanje ugostiteljskih usluga tokom leta avionom.

  AirComfort za režim pranja posuda M-iQ
  AirComfort

  Čak i u režimu pranja posuda garantujemo savršene rezultate, optimalnu energetsku efikasnost i niske tekuće troškove. To je moguće zahvaljujući ventilima za izjednačavanje unutar M-iQ sistema za pranje posuđa: kovitlajuće vazdušne struje se izjednačavaju dovođenjem dodatnog vazduha. Optimalni uslovi i prvoklasno sušenje i kad je reč o posudama.

  Maksimalna fleksibilnost za svaku radnu stanicu

  Opcioni odeljak za istovaranje posuđa putem slobodnog pada i krajnji prekidač s pojedinačnim aktiviranjem za svaku traku. Višenamenski koncept je savršeno prilagođen uobičajenim zahtevima svakodnevnog pružanja ugostiteljskih usluga tokom leta avionom. Jedna mašina za pranje posuđa za sve: MEIKO mašine za protočno pranje posuđa peru sve, od pribora za jelo i porcelanskog posuđa do čaša, plastičnih tacni, pa čak i standardnih boksova za hranu. Velika raznovrsnost u pogledu dužine ulaznog i izlaznog odeljka koju MEIKO nudi omogućava maksimalnu prilagodljivost, pri čemu se dužina može povećavati ili smanjivati kako bi ispunila zahteve svakog radnog opterećenja.

  GreenCoach Uvek na pravom putu

  GreenCoach pali zelenu lampicu da pokaže koje trake na ulazu treba puniti posuđem. To je završni detalj na remek-delu M-iQ optimalizacije.

  Odmah zakažite konsultacije

  M-iQ – dostignite visinu leta kad je reč o jednostavnosti za rukovanje

  Posvećenost kompanije MEIKO jednostavnom rukovanju i visokim performansama je očigledna i na osnovu dizajna i na osnovu izrade M-iQ sistema za pranje posuđa za pružanje ugostiteljskih usluga tokom leta avionom. Pojedinačne komponente mašina M-iQ proizvede

  A

  Da bi garantovao jednostavnost upotrebe i održavanja, M-iQ sistem za pranje posuđa koristi sistem vizuelnih signala. Sve zavese su obeležene tako da se osigura da uvek budu pravilno postavljene.

   

  B

  Jasno vidljive signalne lampice pokazuju radni status mašine M-iQ. Bela lampica označava da je izabran režim ispiranja reverznom osmozom, dok trepćuća narandžasta lampica upozorava da je filter u rezevoaru za pretpranje zapušen.

   

  M-iQ mašina za protočno pranje posuđa je ekonomična i efikasno koristi resurse
  C

  Od otpornih površina lakih za čišćenje do livenih pogonskih zupčanika – sve u vezi s M-iQ sistemom za pranje posuđa za pružanje ugostiteljskih usluga tokom leta avionom konstruisano je tako da bude izdržljivo i dugotrajno.

   

  Budućnost komercijalnog pranja posuđa
  D

  Svaka komponenta koja zahteva ručno rukovanje je jasno obeležena plavom bojom, što olakšava njenu identifikaciju tokom poslova održavanja. Pored toga, sve odvojive komponente su pričvršćene žicom ili lancem da se ne bi mogle izgubiti.

   

  Koncept M-iQ Platform

  Koncept M-iQ Platform se uklapa savršeno. Bez obzira na to kakav je dizajn M-iQ sistema za protočno pranje posuđa, modularni dizajn mašina M-iQ omogućava optimalno prilagođavanje potrebama konkretnog kupca i uslovima u prostoru. Bilo da se transport vrši u korpama ili na traci, M-iQ se savršeno uklapa svuda. Dostupne širine i visine tračnih transportera omogućavaju optimalnu iskorišćenost prostora i efikasnost za vaše poslovanje u oblasti pružanja ugostiteljskih usluga tokom leta avionom. Drugim rečima: M-iQ is se svuda oseća kao kod svoje kuće.

  Zakažite konsultacije