Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution
Ikona Ugostiteljstvo

Dialekt u Merdingenu

Kod mašine za pranje sudova sa podiznom haubom M-iClean H u restoranu Dialekt u Merdingenu ne dolazi do ispuštanja pare

Restoran Dialekt u nemačkom Merdingenu je arhitektonski koncipiran kao ogroman staklenik. A MEIKO se u pozadini brine o higijeni!

Arhitektura: Nešto sasvim novo! Ambijent: Pripremite se na opuštanje i užitak! Položaj: Na izlazu iz sunčanog vinogradskog mesta Merdingen, odmah u podnožju brda Tuniberg, a time i u jednom od regiona Nemačke sa najviše sunca. Arhitektura kafića, bara i restorana Dialekt podseća na ogroman staklenik, i kao da je stvorena za ugostiteljski lokal Steffena i Stefanie Kind. Rođakinja i rođak vode lokal koji je omiljen u prvom redu za svadbe: „Par stvar smo hteli da napravimo drugačije od onoga što je poznato kao gastronomija iz Švarcvalda”, smeje se Stefanie Kind. Umesto teškog drvenog nameštaja i rogova na zidu, zato ovde mogu da se nađu palme i moderni udobni nameštaj. Jelovnik: regionalno, sezonsko, sa blagim mediteranskim akcentom.

Iako je Dialekt otvoren tek 2011., M-iClean H je ovde već druga MEIKO-va mašina za pranje sa haubom u kuhinji Stefanie Kind: „Ovaj model proizvođača MEIKO je idealno rešenje za nas”, objašnjava vlasnica i šefica kuhinje. „Naša voda ima tvrdoću od 20° dH, to znači da je baš jako tvrda”, kaže Steffen Kind. „No M-iClean H ipak daje odlične rezultate pranja.”, nastavlja Steffen Kind. Velika visina prolaznog otvora mašine sa haubom nam omogućava da i velike posude mogu da nađu svoje mesto u njoj, a lim za zadržavanje pare u haubi pri otvaranju mašine, koji je razvila kompanija MEIKO, za rođake Kind je jedna od najboljih inovacija: „Naša hladnjača je u blizini mašine za pranje sudova”. Uvek kad bi kod jedne mašine bila otvorena vrata, a kod druge hauba, para je odlazila u hladnjaču pa se u vrlo kratkom periodu zbog počele širiti spore iz ostataka zemlje”, objašnjava Steffen Kind.

Činjenicu da mašina za pranje sudova sa podiznom haubom M-iClean H ima ugrađenu automatiku otvaranja haube, Stefanie Kind doživljava kao znak velikog napretka:

„Toliko nam je drago da se u restoranu Dialekt koristi mašina za pranje sa haubom, koja se dodatno brine o tome da proces rada ne zastajkuje i da se uštedi vreme!”