Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution
Ikona Ugostiteljstvo

Ugostiteljstvo

Kuhinjski poslovi u ugostiteljstvu

Nerđajući čelik nam je izbor br. 1: Jednostavan. Čist. Sjajan. Održiv.

U mašinogradnji mogu da se koriste različiti materijali, no naš najbolji izbor je nerđajući čelik. To je apsolutno higijenski, dugotrajan i održiv materijal. Sirovina za večnost. To je nešto jedinstveno. I to je mnogo vrednije i održivije. Na kraju krajeva, u ugostiteljstvu uvek želimo samo najbolje za vas i našu životnu sredinu.

 

Idi na reference

Para smara: Hladne kuhinje imaju svoju prednost.

U mnogim prostorijama za pranje posuđa je još uvek suviše vruće, zagušljivo i puno pare. Dosta toga! Efikasnom rekuperacijom toplote se postiže idealna klima u prostoriji, radni uslovi su zdravi, a tako je i osoblje motivisano.

 

Saznajte više

Napravi malo mesta! U perionici posuđa je važan svaki centimetar.

U ugostiteljskim objektima nikad nema dovoljno prostora i svaki centimetar je važan. A zamena mašine za pranje sudova često predstavlja pravi izazov kada je reč o projektovanju i logistici. MEIKO se suočava sa tim: Tu već unapred pomažemo pomoću softvera za projektovanje i CAD tehnike. Tako se uklanjaju prepreke za modernu tehniku pranja.

 

Saznajte više

Higijenski rezultati zahvaljujući MEIKO-u
Nagrade i odlikovanja
Super su nam zvezdice: za hranu, za uslugu i za tehniku pranja.

Poznato je da ne valja hvaliti samoga sebe – zbog toga najviše volimo kada neko drugi kritički testira i ocenjuje našu tehniku. Lista odlikovanja i nagrada je duga, slobodno zavirite u nju. Idemo mi da dalje razvijamo, eksperimentišemo i unapređujemo. Do sledeće nagrade.

 

Zatražite ponudu

Kitchen Innovations Award
Sistemi za ugostiteljstvo
Priče o uspehu
Doživite priču
Servis i kontakt
Treba mi