Od perača tanjira do pravog „higijeničara”: samo na jedan dodir.
Čistoća je vizit-kartica svakog ugostiteljskog objekta: A MEIKO se brine za sjaj. Naše mašine za pranje sudova za ugostiteljske objekte su potpuno predane maksimalnoj čistoći. To ne kažemo samo tako, već svakodnevno dokazujemo primenom u praksi. Od restorana sa zvezdicama do bistroa, od kafana do popularnih barova.
Tipično za MEIKO-vu tehniku pranja: uvek sjajna.
Higijenski propisi u ugostiteljstvu su tako opsežni da mogu da stanu u nekoliko registratora, a kontrole su redovne: to tako i treba. Jer gost ima pravo na apsolutnu higijenu. MEIKO danas postavlja standarde tehnike pranja – i nudi potpunu higijenu. Tako ste uvek na sigurnoj strani: zadovoljni gosti, puna kuća.
Nerđajući čelik nam je izbor br. 1: Jednostavan. Čist. Sjajan. Održiv.
U mašinogradnji mogu da se koriste različiti materijali, no naš najbolji izbor je nerđajući čelik. To je apsolutno higijenski, dugotrajan i održiv materijal. Sirovina za večnost. To je nešto jedinstveno. I to je mnogo vrednije i održivije. Na kraju krajeva, u ugostiteljstvu uvek želimo samo najbolje za vas i našu životnu sredinu.
U mnogim prostorijama za pranje posuđa je još uvek suviše vruće, zagušljivo i puno pare. Dosta toga! Efikasnom rekuperacijom toplote se postiže idealna klima u prostoriji, radni uslovi su zdravi, a tako je i osoblje motivisano.
Napravi malo mesta! U perionici posuđa je važan svaki centimetar.
U ugostiteljskim objektima nikad nema dovoljno prostora i svaki centimetar je važan. A zamena mašine za pranje sudova često predstavlja pravi izazov kada je reč o projektovanju i logistici. MEIKO se suočava sa tim: Tu već unapred pomažemo pomoću softvera za projektovanje i CAD tehnike. Tako se uklanjaju prepreke za modernu tehniku pranja.
Super su nam zvezdice: za hranu, za uslugu i za tehniku pranja.
Poznato je da ne valja hvaliti samoga sebe – zbog toga najviše volimo kada neko drugi kritički testira i ocenjuje našu tehniku. Lista odlikovanja i nagrada je duga, slobodno zavirite u nju. Idemo mi da dalje razvijamo, eksperimentišemo i unapređujemo. Do sledeće nagrade.
Premijum klasa podpultnih mašina za pranje oduševljava tehnikom, ekonomičnošću, jednostavnim konceptom rukovanja, ekološkom tehnikom i posebno lepim izgledom.
Nova podpultna serija MEIKO UPster ® U primenjuje kompletnu profesionalnu tehniku pranja: efikasni rezultat pranja, komforno rukovanje, maksimalna fleksibilnost i optimalni odnos cene i kvaliteta. Idealni partner kod pranja. Samo priključite i slobodni ste!
Mašine za pranje sa haubom M-iClean H su pravi standard u pogledu rada i rukovanja, čistoće i ekonomičnosti. Zahvaljujući novom MEIKO konceptu ergonomije dobijate vrhunske vrednosti: skraćeno vreme pranja, brzo sušenje, manje troškova osoblja. Dobrodošli u raj pranja.
Super komforno pranje u rekordnom vremenu: UPster ® H 500 pere sa maksimalnom snagom i najboljim komforom - upravo kod velikog prolaza u prostoru pranja. Čak i veliko ili visoko posuđe može jednostavno i sasvim komotno da se uvuče sa strane u UPster ® H 500.
Maksimalan kvalitet čišćenja uz minimalnu potrebu za prostorom: ovim se najbrže opisuju UPster mašine za pranje sa transportom korpi. Fleksibilnim dužinama omogućavaju se kapaciteti pranja po meri.
Racionalni sistem vođenja predstavlja logični nastavak najmodernije tehnologije pranja u velikim kuhinjama. Sa transportnim sistemima firme MEIKO mogu da se ostvariti uštede na troškovima, poboljšati kvalitet radnih mesta i obezbediti higijena. Inteligentno uređenje procesa zahvaljujući firmi MEIKO.
Automatski pomoću vakuuma: sistem za velike kuhinje, koji organski otpad sakuplja tamo gde nastaje - direktno na radnom mestu. To WasteStar FC čini ekonomičnim, ekološkim rešenjem sa uštedom resursa, i prvenstveno neverovatno komfornim.
Stručno odlaganje ostataka pripremljene hrane ne znači samo higijenu u oblasti pranja, već i pristojan tretman vrednih sirovina. WasteStar CC® postrojenje za ostatke pripremljene hrane nudi zatvoreni sistem na malom prostoru i sa velikom ekonomičnošću. MEIKO doprinosi uštedi resursa i senzibilnom odnosu prema životnoj sredini. Razvoj WasteStar CC® predstavlja logički nastavak u lancu stvaranja nove vrednosti.
Higijenska i povoljna postrojenja za ostatke pripremljene hrane za usitnjavanje i zgušnjavanje ostataka pripremljene hrane i životnih namirnica kao i otpada od čišćenja i ljuštenja povrća.
Odlučili smo se za M-iQ sa rekuperacijom toplote, jer pazimo na uštedu resursa i na to da energiju koristimo ciljano i ekonomično.
Andreas Wyss,
rukovodilac tehničkog održavanja
Restoran na Jungfraujohu
Zbog uštede energije i vode, odluka je pala na protočnu mašinu za pranje sudova sa dvostrukom korpom, i to bez gubitka učinka koji je inače neophodan u restoranu.
David Brunett
Naše čaše imaju svoju cenu. Zato je mašina M-iClean, koja inače doprinosi smanjenju loma čaša, kod nas od ključne važnosti kada je u pitanju tehnika za pranje posuđa.
Blistavo posuđe: brzo kao munja, sjajno kao kristal.
U profesionalnoj kuhinji zna da bude gužva: onda i ljudi i tehnika moraju savršeno da se uklapaju. Sitnica za MEIKO-vu profesionalnu tehniku pranja posuđa? Ne sasvim, ali mi stvaramo najbolje preduslove za to. Garantujemo vam blistavo posuđe u rekordnom vremenu. Sa mašinama za pranje čaša koje umeju sve.
Kada nešto treba da bude kratko i jasno, naša tehnika za pranje posuđa radi strasno.
Brzina je danas faktor uspeha u hotelskom poslovanju. MEIKO je zato brzo ugradio: pregledne displeje, trake za prikaz napretka i optimizovani ciklusi pranja. Rezultat: zdrav tempo. Higijena u rekordnom vremenu. Samo bez panike.
MEIKO je svuda u svetu kod kuće: u hotelima velikih međunarodnih lanaca, isto kao i u hotelima porodičnih preduzeća. A sa našim čistim rešenjima obezbeđujemo odgovarajuće znanje i iskustvo u svima njima. Uverite se sami.