Kontakt
  The clean solution

  Wikingerbäcker

  Punom parom napred zahvaljujući mašini za pranje plehova marke MEIKO

  Mašina za pranje posuđa u pekari Wikingerbäckerei

  Pekara Wikingerbäcker je usmerena ka uspehu. U skoro svim filijalama ljubitelji kafe uživaju i gastronomskim doživljajima. „Kada se pojave nove filijale u regiji ili kada se postojeće filijale preuređuju, onda uvek integrišemo i koncept kafića”, kaže rukovodilac prodaje René Stein, „to je budućnost pekara. Imamo filijale sa gastronomskim udelom od 45 % sa tendencijom u porastu.”

  A sa tim trendom je opremljena i pekara Wikingerbäcker iz Auriha i po pitanju tehnike za pečenje kolača i pranje posuđa: U filijalama Wikingerbäcker ukupno 38 mašina za pranje posuđa, a od toga 18 mašina za pranje sa transportom korpi i rekuperacijom toplote (DV 80.2) i 20 ugradnih mašina za pranje posuđa, brine se za sjajne i higijenski bezbedne rezultate pranja. Pre sedam godina je instalirana prva mašina za pranje plehova, pa je sledilo još njih 17.

  „Filijale kafići su sve veći pa kapacitet malih mašina za pranje posuđa više nije dovoljan za veliku količinu prljavog posuđa”, kaže René Stein.

  „Kod mašina za pranje sudova sa podiznom haubom se prljavo posuđe stavlja u korpe, gurne u mašinu i sve je odmah čisto. To ide brzo, jer u roku od četiri minute čisto posuđe opet može da se servira gostima”. Pribor za jelo, čaše za latte macchiato sa ostacima mleka – svo posuđe izlazi iz mašine u besprekornom stanju. Sve radi savršeno. Sa mašinama za pranje sudova marke MEIKO smo vrlo zadovoljni. To je bila dobra odluka.”

  Prodajni štandovi, hale u šoping centrima, prodavnice na kampovima, kao i filijale sa malim kafićima u centru grada – u krugu od 50 kilometara oko Auriha pa sve do istočnofrizijske obale Severnog mora pekara Wikingerbäcker se širi sve više. U 45 filijala, a od njih 32 sa gastronomskim karakterom, prodaju se visoko kvalitetna peciva, a posuđe se pere sa mašinama za pranje plehova marke MEIKO.