Kontakt
  The clean solution

  Poslastičarnica Gmeiner

  Univerzalna mašina za pranje sudova se u poslastičarnici Gmeiner brine za pouzdane rezultate pranja

  Pekara i poslastičarnica Gmeiner

  Svi koji sa Volkerom Gmeinerom prođu kroz proizvodni pogon, doživljavaju zanatliju koji je istovremeno i preduzetnik, ali i umetnik, čarobnjak, zaljubljenik u materiju koja se odlikuje njegovim zanatom. Sve izgleda savršeno, radi se uz najstrožije higijenske uslove, a zaposlenici zaduženi za pranje sudova i čišćenje su „naši ljudi”.

  Volker Gmeiner ima svojih razloga zbog kojih ne želi predati stranim ljudima svoj najvažniji deo poslovanja: „Jednostavno želimo da budemo sigurni i da na posao uvek dolaze isti ljudi koji znaju šta i kako treba da se radi!“ Za Volkera Gmeinera pouzdanost je vrlo važna stvar i u pogledu tehnike za pranje posuđa. Onaj ko prodaje visoko kvalitetne kolače, torte, peciva i tople obroke u uglednim kafićima ne trpi ivice od skroba ispod tanjira niti mrlje od vode na čašama. Svi njegovi objekti, ali i proizvodni pogon, su zato opremljeni univerzalnim mašinama za pranje posuđa marke MEIKO koje se koriste i za pranje plehova.

  Volker Gmeiner je daleko od toga da vodi masovno poslovanje. No trend ka boljem ukusu i kvalitetu kao niši poslovanja ne želi da potceni: „U zadnjih 15 godina je razvoj takav da potrošači mogu da postavljaju veće zahteve – a posledica toga je da bolje poznaju okolnosti i da znaju šta hoće.” Volker Gmeiner zna šta može da ponudi: ono što voli. To su regionalne sirovine vrhunskog kvaliteta, tradicionalni recepti i mnogo rada. Pritom ne zanemaruje ni inovacije. Najbolji dokaz za to je novo odlikovanje: „Gambero Rosso” se svrstava u najbolje specijalizovane prodavnice za čokoladu u Evropi! Volker Gmeiner to vidi kao obavezu prema svim tim odlikovanjima, ali i odgovornosti za više od 200 zaposlenika.