Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Pekara Happ

Olakšanje rada i ušteda vremena zahvaljujući mašini za pranje posuđa M-iClean

Pekarski pogon Happ

„U skoro svakoj filijali pekara sa tradicijom Happ imamo Meikove mašine,”... pa ih koristimo u objektima sa više od 30 mesta, kao i u našem centralnom objektu u Nojhofu kao podpultne mašine za pranje sudova M-iClean ili mašine za pranje sudova sa podiznom haubom ili transportom korpi. Svaka tehnika je usaglašena sa dotičnom vrstom i količinom predmeta za pranje – od šolje do opreme iz pekara i poslastičarnica – prljavo posuđe svake vrste.

„Već od pre dve godine smo počeli da postavljamo samo mašine ‚M-iClean’ sa dodatnom tehnikom reverzne osmoze”, naglašava Sven Pradel kao Meikov ovlašćeni serviser (Mossbacher tehnika za pekare i elektrotehnika / Hozenfeld), jer se u tim mašinama ne stvara kamenac i dobijaju optimalni rezultati pranja.

I poliranje čaša je već prošlost, „što je i za servisne zaposlenike veliko olakšanje rada i ušteda vremena”, dodaje dipl. ing. Sirco Lucke (Meikov rukovodilac prodaje u fabričkom predstavništvu Rhein-Main GmbH, Hungen) koji daje podršku kupcima (nakon nabavke) sa svojim savetima i planiranjem. Po potrebi se to radi i na licu mesta, kao što je to bio slučaj pri koncepciji kafića sa pekarskim proizvodima u klinici u Fuldi, velikoj gastronomskoj jedinici pekare Happ.

„Zajedno smo razvili individualna i najbolja rešenja”, nastavlja S. Lucke. Naglašava harmoničnu kooperaciju sa preduzećem Mossbacher, čije prednosti može da navede i Michael Happ, koji po pitanju tehnike ulaže u pouzdanost i kontinuitet.„Jer posuđe, šolje, čaše i pribor za jelo u svim filijalama mora da se opere tako da bude čisto i higijenski bezbedno.”To očekuju gosti, isto kao i zaposlenici koji pretpostavljaju profesionalnost u svim područjima modernog preduzeća. Zbog toga je odluka pala na kupovinu tehnike za pranje posuđa ofenburškog specijaliste koji razvija i proizvodi energetski efikasne mašine za pranje gajbi za sve gastronomske i ostale potrebe.