Kontakt
  The clean solution

  Pekara Germar

  Iza kulise pekare Germar u kojoj se prodaju kolači MEIKO-ve mašine za pranje posuđa se brinu za blistave rezultate

  „Do sada koristimo ukupno tri mašine za pranje posuđa marke MEIKO i vrlo smo zadovoljni sa njima.”

  2004. godine je Janine Maier kao novopečena pekarka majstorka preuzela renomirano porodično preduzeće i od tada ima mnogo uspeha. Novoizgrađena zgrada u Jeni otvorena je prvo sa proizvodnim pogonom i prodavnicom 2010. Već tada je bilo razmišljanja o otvaranju kafića na toj lokaciji, „no rizik za tu investiciju je bio prevelik”, kaže Janine Maier retrospektivno, „morali smo prvo nešto da zaradimo.”

  Danas je pekarska porodica sa tradicijom srećna zbog toga što su sačekali sa otvaranjem kafića. „Bio bi sigurno premali”, kažu Germarovi, koji su šest godina kasnije napravili potpuno novi koncept kafića. Osim tri druge filijale, od toga dve sa malim kafićima u Jeni, moderni nadograđeni objekat sa kafićem bistroom je postao reprezentativno mesto porodičnog preduzeća i magnet za mnoge goste.  „Sve smo napravili kako treba”,kaže Janine Maier. „Samo nam je pult nešto premali. Jer posebno kolači i torte moraju da se izlože. Ono što kupac ne vidi, to se neće prodati.”

  Uz ponudu raznovrsnih varijanti kolača, pekar Germar sa dugogodišnjom tradicijom je narastao i vidi dalji potencijal za razvoj. „U našoj regiji nema nijednog pekara sa tako velikim asortimanom kolača kao što ga imamo mi”, objašnjava Janine Maier činjenicu zbog koje porodično preduzeće može sa lakoćom da gleda u budućnost.

  Jedna marka – jedan servis!

  Iza kulise u kojoj se prodaju kolači MEIKO-ve mašine za pranje posuđa se brinu za blistave rezultate. Kompletno prljavo posuđe iz kafića, ali i modle za pečenje kolača se peru brzo i higijenski bezbedno. „Do sada koristimo ukupno tri mašine za pranje posuđa marke MEIKO i vrlo smo zadovoljni sa njima”, naglašava Wilfried Germar.  „Krajem 2017. je planirano renoviranje naše treće filijale gde će biti instalirana četvrta MEIKO-va mašina.” 

  Njegove odluke su zasnovane na kvalitetu, pouzdanosti i prvoklasnom servisu koji nudi MEIKO. „Sve radi savršeno. I da se nešto desi sa mašinama, onda je serviser na licu mesta u roku od sat vremena pa može da otkloni problem. Jedna marka – jedan servis. I ubuduće želimo da profitiramo od obe činjenice.”