Kontakt
  The clean solution

  Kafić Wippler

  Tradicija i inovacija: mašina za pranje sudova M-iClean u kafiću Wippler

  „A pošto smo vrlo zadovoljni sa mašinom i podrškom, po pitanju tehnike za pranje posuđa smo se i po drugi put odlučili za MEIKO.”

  Tradicija i inovacija: Već tačno 107 godina je ovo porodično preduzeće Wippler posvećeno kreativnom pekarskom i poslastičarničkom zanatu. Sa svojih pet lokacija, uključujući i pekarsku zanatsku radnju „Backwirtschaft” na nekadašnjem kraljevskom imanju dvorca Pillnitz, porodica Wippler je postala prava pekarska institucija u Drezdenu.

  Kvalitet i raznolikost su odlika bogatog asortimana pekarskih i poslastičarskih proizvoda koje kupci vole. Dokazani recepti i nove kreacije su rezultat ideja Kathrin Wippler koja zna da spoji tradicionalni zanat sa najnovijim nutritivnim otkrićima i proizvodima koji su u trendu.

  Bez obzira da li se radi o pecivima, tortama, kolačima ili pralinama – u pogonu Wippler se sve pravi s ljubavlju. Sastojci su isključivo prirodne i dobre sirovine, kao npr. maslac, slatka pavlaka, sveže voće i visoko kvalitetne francuske čokolade koje se pretvaraju u poseban doživljaj.

  Veliko zanatsko umeće se vidi i u pralinama koje nose potpis Kathrin Wippler. Te delicije su livene ili ručno izrađene kao oblikovane ili sečene praline. Specijalitet su kuglice „Webers Freikugeln®” (sedam finih pralina od marcipana sa posebnom unutrašnjošću) koji su razvijenu u čast Carl Maria von Webera, kao i njegovog naslednika W.I.P. Kockice: Ove biskvitne kockice su natopljene regionalnim biljnim likerom i prevučene čokoladom i đandujom, i pravi su hit u kafiću Wippler.

  Sjajni rezultati – takođe i iza kulisa

  Tanjiri, šolje, čaše, pribor za jelo, plehovi: Kompletno prljavo posuđe u kafiću Wippler se pere higijenski bezbedno pomoću dve MEIKO-ve mašine za pranje sudova (M-iClean U) sa integrisanim modulom GiO.

  „U decembru 2015. godine smo kupili prvu mašinu za pranje sudova marke MEIKO”,
  kaže Gregor Wippler. „A pošto smo vrlo zadovoljni sa mašinom i podrškom, po pitanju tehnike za pranje posuđa smo se i po drugi put odlučili za MEIKO. Obe mašine smo izdignuli na platformu. To je bolje za leđa našeg osoblja pa dodatno olakšava jednostavno rukovanje. Obe rade od jutra do mraka, a osim posuđa iz kafića peru i plehove za kolače iz vitrina. Primetili smo da čaše oprane u novim mašinama nemaju više mrlja, a i ostalo posuđe se opere mnogo bolje nego što je to ranije bio slučaj. Time se štedi vreme, više ne moramo da poliramo, a oprema kafiću ponovo brzo stoji na raspolaganju. To su moderne mašine sa preglednim displejom na dodir i programom pranja prikazanom u boji. Imamo vrhunsku tehnologiju u našoj praonici posuđa, no mašina za pranje sudova ipak treba da ostane mašina za pranje sudova.”