Kontakt
  The clean solution
  Ikona hôtellerie

  Hotel Bell Rock

  Pouzdano, energetski efikasno i štedljivo pranje sa MEIKO-vim mašinama za pranje posuđa i lonaca u Europa Parku

  Hotel Bell Rock, Rust

  Za profesionalne mašine za pranje sudova marke MEIKO to je pravi maraton: 2013. godine je restoran sa 4 zvezdice u Superior hotelu Bell Rock posetilo oko 130.000 gostiju. Sa svojih 225 soba (od toga 35 svita), hotel Bell Rock je najnoviji od ukupno pet hotela sa 4 zvezdice u Europa Parku u Rustu.

  Prenoćiti i gostiti se u kolonijalnom stilu, to je bio moto inovativnog tematskog hotela koji svoje goste šalje na ekspediciju u prošle vekove.

  Pošto je Bell Rock ima restoran a la cart, restoran sa švedskim stolom i prvoklasni restoran, neophodno je dovoljno mesta za odgovarajuću pripremu. Zbog toga se poslastičarnica, patiserija i kuhinja za pripremu hrane i doručak, kao i kompletna kuhinja Restorana Ammolite nalaze u podrumu hotela. U njemu je i praonica posuđa, gde se prikuplja kompletno prljavo posuđe iz svih restorana. Opremljena mašinom za pranje lonaca, mašinom za pranje čaša i profesionalnom mašinom za pranje posuđa M-iQ, ona je čvorište čistoće i higijene u hotelu Bell Rock.

  „Ne samo u hotelu Bell Rock, nego i u mnogim drugim gastronomskim područjima i hotelima možemo da se oslonimo na profesionalne mašine za pranje posuđa marke MEIKO”

  „..., koje rade pouzdano, energetski efikasno i štedljivo”. Frank Müller tim jasnim rečima hvali prednosti profesionalne mašine za pranje sudova M-iQ koje se posebno odlikuju rezultatima pranja i jeftinim radom.