Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution
Ikona hôtellerie

Hilton Berlin

Visoki stepen energetske efikasnosti i odličan odnos cene i usluge uz pouzdani servis

Hilton Hotel Berlin

Tek nedavno renovirani hotel Hilton Berlin je najbolje podneo preuređenje i sad je još sjajniji i glamurozniji u srcu glavnog grada Nemačke.

Hotel sa 600 soba koji se nalazi na trgu Gendarmenmarkt 2013. godine je dobio odlikovanje „TripAdvisor Certificate of Excellence Award. Hotel se nalazi nadomak istorijskog centra i kvarta sa prodavnicama i nudi niz gastronomskih užitaka. U njih se ubraja i restoran Mark Brandenburg sa svojim modernim pristupom regionalnoj i međunarodnoj kuhinji. Restoran ima sertifikat Evropske fondacije za istraživanje alergija (ECARF), što znači da je kuhinjsko osoblje obučeno da preporuči i pripremi jelo pogodno za alergičare.

U restoranu za doručak pod nazivom Beletage gostima se nudi fantastičan pogled na trg Gendarmenmarkt i Katedralu. Osim toga, u Listo Lobby Laungeu gosti mogu da uživaju u koktelima ili da kod DomCurryja na trgu Gendarmenmarkt probaju najvažniji berlinski zalogaj s nogu – takozvanu kobasicu currywurst sa pomfritom. No ta izvrsna ponuda kulinarskih užitaka iza kulisa predstavlja veliki izazov – kuvarima u hotelu, kuhinjskom i pomoćnom osoblju, a na kraju i sistemima za pranje posuđa.

Da ovde može da se jede sa užitkom i sa garantovano visokim higijenskim standardima, potrudio se Olaf Kammerer, rukovodilac projekta u preduzeću WISAG u Hilton Berlinu. Tako je Hilton 2013. instalirao tri mašine za pranje sudova marke MEIKO: dva automata za pranje posuđa M-iQ sa tračnim transportom i jedan automat za pranje lonaca i posuda. Dalje porudžbine su već u pripremi.

Hilton Berlin se odlučio za proizvode marke MEIKO, jer nude visoki stepen energetske efikasnosti i odličan odnos cene i usluge. Odlučujuća za ovu odluku je bila i činjenica da MEIKO-vi kupci mogu da se oslone na dobar servis i brzu isporuku rezervnih delova (u roku od 24 časa). A to posebno u kuvarskom zanatu daje spokojnu bezbednost.