Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Oostwegel Collection, Inspired Hotels & Restaurants

Burgmeester Coffee More St. Gerlach

Preduzeće Oostwegel Collection je specijalizovano za restauraciju istorijskih zamaka, imanja i manastira pa im poklanja novi život u vidu luksuznih hotela i restorana.

Oostwegel Collection se sastoji od tri luksuzna hotela i osam restorana u Zuid-Limburgu, u krajoliku koji je smešten na najjužnijem ispupčenju Holandije. Glavni grad regije koja se graniči sa Nemačkom i Belgijom je Mastriht, do Kelna ili Brisela je potrebno manje od sat vremena vožnje.

Vlasnik Camille Oostwegel je umetnički objedinio kulturu, uslužnost i gastronomiju. To je nedavno demonstrirao velikodušnim proširenjem Château St. Gerlacha, luksuznog hotela sa 113 soba, svitama i apartmanima, kao i tri restorana, spa područjem, prostorijom za konferencije i parkom, u šta je uloženo 11,1 milion evra.

Paviljon i dvorsko dvorište St. Gerlach

Kuća na ulazu imanja potiče još od 1688. godine, potpuno je restaurirana 2017., a sada se u njoj nalazi kafić. Novoizgrađeni paviljon St Gerlach je visoko moderna zgrada za sastanke i događaje koja može da primi do 1000 gostiju.

„Svaki deo Oostwegel Collectiona je priča za sebe. Lokacije su vrlo različite, no svaka je predivna i nudi sav luksuz i komfor koji može da se poželi”, kaže Bart Kockelkorken, rukovodilac tehničkih radova i koordinator gradilišta.

„Našim gostima želimo da pružimo samo najbolje, zato biramo i najbolje uređaje. Vrlo je lepo raditi sa tako starim građevinskim objektima. Ali pošto su pod zaštitom spomenika, mogućnosti su vrlo ograničene pa realizacija određenih vizija može da bude problematična.”

U St. Gerlachu su građeni brojni različiti uređaji marke MEIKO, među njima i ugradne mašine za pranje čaša M-iClean sa integrisanim sistemom za reverznu osmozu GiO za pripremu vode, mašine za pranje sudova sa podiznom haubom DV 80.2, kao i jedna mašina za pranje sudova M-iQ K-S54P8 sa protočnim kapacitetom od 141 korpe ili 2.538 tanjira na sat.

Zašto se Château St. Gerlach odlučio za marku MEIKO?

„S MEIKO-m sam uvek imao dobra iskustva”, kaže Bart Kockelkoren. „S tržišta, ali i od naših savetnika za kuhinju čuli smo samo dobre stvari u vezi sa MEIKO-vim proizvodima.”

„Cena, kvalitet izrade i materijala, sve je odlično i nemamo ama baš ništa što bismo mogli kritikovati.”

„MEIKO-ve mašine za pranje sudova prati izvrsna služba za korisnike. Saradnja sa preduzećem MEIKO Nederland je vrlo prijatna, a servis i kvalitet su itekako profesionalni.

„Rezultati pranja sasvim odgovaraju očekivanjima koja se ulažu u visoko kvalitetne mašine, posuđe je savršeno čisto, a reverzna osmoza GiO se brine za besprekorne površine na staklenim predmetima.

Mašine pre svega moraju da savladaju velike količine posuđa. Kapacitet mašine za pranje sudova sa transportom korpi M-iQ K-S54 marke MEIKO je toliko velik da nam je za stavljanje posuđa u mašinu i vađenje iz nje neophodan stvarno promišljeni sistem dobrog kvaliteta.

„Uz pomoć MEIKO-vih mašina smo mogli da smanjimo broj potrebnih radnika. Na taj način imamo manje zaposlenih, a to je u ova vremena u kojima nam nedostaje kvalifikovanih radnika važna stavka.

„Ostale prednosti su u oblasti zaštite na radu i povraćaju korišćene energije. Održivost nam je vrlo važna. Našim gostima i životnoj sredini želimo da pružimo samo najbolje, zato biramo i najbolje uređaje.”

* Januar 2018.: Paviljon i dvorsko dvorište St. Gerlach u Holandiji je izabrano za najbolje mesto za konferencije u2017. čime je osvojio prvo mesto u završnom izboru od devet nominovanih.