Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution
Ikona Bolnice

Bolnice, klinike za oporavak i rehabilitaciju

Dezinfekcija u bolnicama

U životu ima puno kompromisa, no ne i u bolnici. Ne sa MEIKO-m.

U bolnici zna da bude gužva: onda i ljudi i tehnika moraju savršeno da se uklapaju. Bez zastoja. Sa svojim pravovremenim projektovanjem radnih procesa i inovativnom tehnikom MEIKO postiže čista rešenja. Uverite se sami.

 

Idi na reference

Trostruko čisto: pranje, čišćenje i dezinfekcija – sve od istog proizvođača.

Higijenska tehnika u radnim prostorijama i trpezarijama – sve od istog stručnjaka. To štedi vreme i novac. Bolje ih investirajte u svoje pacijente i ugodnu atmosferu na odeljenjima.

 

Saznajte više

Linija za pranje posuđa versus osoblje za pranje posuđa – Sve je samo pitanje dobrog projektovanja.

Kompleksni postupci i procesi, grananje protoka materijala, osoblje koje se često menja: organizacija rada u bolnici zahteva projektovanje do detalja. MEIKO je u mnogobrojnim projektima stekao neophodno iskustvo za efikasno i individualno određivanje dodirnih tačaka.

 

Saznajte više

Bolnice, klinike za oporavak i rehabilitaciju
Klinika u Filingen-Šveningenu
Nagrade i odlikovanja
Vi se brinite o vašim pacijentima – a mi ćemo o čišćenju, dezinfekciji i pranju

Primarni zahtev je da se ljudima vrati zdravlje i tu ne sme da bude kompromisa. Isto tako beskompromisno se suprotstavljamo izazovu u pogledu čistoće i higijene. Sa 90 godina iskustva u oblasti pranja, čišćenja i dezinfekcije, vrlo dobro poznajemo potrebe naših kupaca u bolnicama. Znamo šta treba da napravimo ako želite da budete bezbrižni po pitanju higijene. Kako u kuhinji tako i u radnoj prostoriji za negu. Oslonite se na naše iskustvo, našu stručnost i racionalnost kada su u pitanju higijenska bezbednost, stabilni procesi i stabilnost troškova.

 

Zatražite ponudu

HopiTech Pau 2015
Servis i kontakt
Treba mi
Priče o uspehu
Doživite priču