Willkommen bei MEIKO.
Bitte wählen Sie das passende Land aus und klicken Sie auf „bestätigen“.
The clean solution

Nova ugostiteljska mašina za pranje sudova: M-iClean U

Neverovatno brzo oprano i suvo posuđe

Početak jedne fantastične ere pranja sudova

Sledeća generacija ugostiteljskih mašina za pranje sudova M-iClean U nudi čitav spektar inovativne tehnologije pranja posuđa. Na optimizovan način. Naziv i važne karakteristike, kao npr. intuitivni koncept rukovanja i inteligentna tehnika samonadzora, već su se dokazali pa su zadržani. Inače je mnogo toga novo. Modul GiO i sastavni delovi za odvajanje od mreže? Da, ali već ugrađeni u mašinu. Da bi se omogućilo najkraće trajanje instalacije i radova na održavanju. Rekuperacija toplote? Naravno! S novom tehnologijom i novim nazivom, ComfortAir, a tu su i mnogobrojne prednosti: pare je manje čak do 80 %*, radni troškovi su niži čak do 21 %*, rezultat sušenja je neverovatan, i sve to u rekordnom vremenu. Jer je mašina brža za 30 sekundi u odnosu na prethodni model*.

Koje vrste korpi postoje?

M-iClean U može da se prilagodi vašim potrebama
rado ćemo vas posavetovati!

Ugovorite termin za savetovanje

Blistavo posuđe za prave momke
sa novom ugostiteljskom mašinom za pranje sudova M-iClean U

Efikasnije, bolje, brže:

Nova rekuperacija toplote ComfortAir

I kod novih mašina za pranje sudova u gastronomiji M-iClean U koristimo rekuperaciju toplote. Velika površina od nerđajućeg čelika u kombinaciji sa svežom hladnom vodom iz dovoda obezbeđuje optimalno hlađenje zidova mašine. Efekt kondenzacije koji tako nastaje pruža mnoge prednosti:

  • Brža: po svakom ciklusu pranja* postiže se ušteda od 30 sekundi u odnosu na prethodni model
  • Održivija: ušteda energije* čak do 21 %
  • Ergonomičnija: smanjeno ispuštanje pare* čak do 80 % – za bolju klimu u prostoriji bez vidljive pare
  • Suvlje posuđe: zahvaljujući smanjenju preostale vlage, tanjiri su suvlji čak do 98 %*, a čaše čak do 75 %*
Nova rekuperacija toplote ComfortAir

*Svi podaci su navedeni kao maksimalne vrednosti i odnose se na uštede u slučaju korišćenja rekuperacije toplote ComfortAir.

Efikasna – u svakom pogledu

Svi sastavni delovi za odvajanje od mreže, kao i modul GiO, sada su ugrađeni u ugostiteljsku mašinu za pranje sudova. Time je smanjen potreban prostor pa nije neophodna nikakva prethodna instalacija niti pregrađivanje. Time se štedi vreme, ali i troškovi instalacije i održavanja.

Tako je jednostavno

Udobno za vađenje, jednostavno za čišćenje: sa plavim konceptom rukovanja firme MEIKO isključene su nejasnoće. Plavo označene komponente u osvetljenoj unutrašnjosti uređaja ugostiteljske mašine za pranje, osoblje može lako da izvadi i očisti.

Odmah zatražite ponudu

Uvek sve pod kontrolom

Inteligentni nadzor pomoću senzora obezbeđuje pouzdanu kontrolu sistema pranja i filtera. Da li su delovi pravilno postavljeni? Da li se okreće ruka za pranje? M-iClean U uvek zna šta se dešava.

Spülmaschinenfilter M-iClean
Čisto rešenje

Filter ugostiteljske mašine za pranje sudova M-iClean U zadužen je za izuzetno dobro izdvajanje prljavštine pa je zato potrošnja deterdženta i sveže vode neverovatno mala. Programi pranja su koncipirani za optimalnu ravnotežu između čistoće i ekonomičnosti pa pokazuju kako izgleda pravo ergonomsko pranje sudova: to je „Green Cleaning“ uživo.

Inteligentna rešenja najviše uštede

Život se sastoji od nijansi, a tačno tako radi i inteligentno upravljanje energijom u mašini M-iClean U. Ono omogućava višestepeno isključivanje mašine dok nije potrebna – potpuno automatski. Mašina M-iClean U tako nema samo jednan jedini eko-režim, već više njih koji su pametno stepenovani. To je inteligentni napredak koji obezbeđuje manju potrošnju energije u svakodnevnom radu.

BlueConcept M-iClean U
Čisto za tren oka

U mašini M-iClean U radi kombinovana ruka za pranje i ispiranje od inoksa koja umešno objedinjuje obe funkcije.
Prednosti su očigledne:
- nema međusobnog ograničenja
- dugovečni, robusni vrhunski materijal
- izuzetno lako čišćenje
Bolji kvalitet, efikasniji rad i lepši dizajn ne može da se nađe ni kod jednog drugog sistema za pranje.

Details der M-iClean U
Objedinjene dve prednosti

Izuzetno dobro izdvajanje prljavštine i jednostavno čišćenje: time se odlikuje filter za M-iClean U. Svojom plavom bojom signalizira korisniku: deo sam plavog koncepta rukovanja firme MEIKO – možeš da me izvadiš, očistiš i vratiš. Jednim potezom i uvek pravilno – zahvaljujući automatskom nadzoru u M-iClean U.


Bluetooth

jednostavna razmena podataka

Bluetooth interfejs u M-iClean U ugostiteljskoj mašini za pranje omogućava jednostavnu razmenu servisnih podataka i osigurava maksimalnu raspoloživost - tako M-iClean U radi ono, zbog čega smo je za Vas napravili: pere i pere i pere ...

Nagrade i odlikovanja
Osvojene mnoge različite zvezdice: za ambijent, za servis, za samu mašinu za pranje sudova.

Poznato je da nije dobro hvaliti samoga sebe – zbog toga najviše volimo kada neko drugi kritično testira i ocenjuje našu tehniku. Lista odlikovanja i nagrada je duga, slobodno bacite pogled na nju. Idemo mi dalje da razvijamo, eksperimentišemo i unapređujemo. Vidimo se uskoro pri dodeli sledeće nagrade.

Angebot anfordern