Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

Industrijske mašine za pranje posuđa iz DV / FV serije

Industrijske mašine za pranje posuđa kao majstori za sve su pravi moćni paketi MEIKO tehnike pranja, koji su dizajnirani za visoke performanse i kod velikog posuđa kao što su šerpe, tiganji, poslužavnici, posude i više od toga.

Ova industrijska mašina za pranje posuđa poseduje sve ono što je čini istinskim multitalentom: dinamične pumpe visokih performansi, reverzibilne ruke za pranje i beskompromisno snažan učinak. Ono što neka "normalna" mašina za pranje posuđa ne postiže, ovde se očisti za tren oka. Tako se proces rada u zoni pranja odvija gotovo uporedo. Klizni stolovi se brinu za to da nema perioda praznog hoda - zaposleni rade razborito sa ergonomske tačke gledišta - i sa zadovoljstvom...

Industrijske mašine za pranje posuđa za teške zadatke

MEIKO FV 130.2 je industrijska mašina za pranje posuđa sa velikim poklopcem u koji ne samo da sve može da se uklopi, već se iza njega krije i čitav niz atraktivne tehnike. Ovaj pravi moćni multitalenat ne uzmiče ni pred kakvom prljavom šerpom, zagorelim tiganjem niti pred bilo kakvom velikom posudom. MIKE 2 sistem potpuno elektronski upravlja ovom industrijskom mašinom za pranje posuđa i stara se za to da napredan reverzibilan sistem pranja u kombinaciji sa pouzdanim sistemom ispiranja preko obrtne ruke, nijednu želju ne ostavi neispunjenom.

Tiganji, šerpe, činije, plehovi, radno posuđe i posude za transport imaju puno mesta u MEIKO FV 130.2 mašini za pranje posuđa tako da se brzo mogu ubaciti i higijenski očistiti.

Tehnički podaci FV 130.2 industrijske mašine za pranje posuđa

Dimensions
Width-

Industrijska mašina za pranje posuđa, koja donosi dinamiku izuzetne klase: to je FV 250.2! Ova industrijska mašina za pranje posuđa može da odradi i do 30 korpi na sat. Pri tome se jedan inteligentan koncept rekuperacije toplote brine za to da, čak i uz kontinualnu upotrebu, klima u kuhinjskoj perionici ostane prijatna. Osim toga, ova mašina pere i šerpe i tiganje, poslužavnike, kuhinjski pribor, posude i činije - sve bez ikakvih problema.

MEIKO industrijske mašine za pranje posuđa premijum klase - efikasni procesi, mali operativni troškovi.

Ova industrijska mašina za pranje posuđa opremljena je Punkt2 AirConcept-om - ono najbolje za čist energetski bilans. Ovo znači bolju klimu u prostoru uz znatne uštede energije i troškova.

Tehnički podaci FV 250.2 industrijske mašine za pranje posuđa

Dimensions
Width-

Kod povezivanja na hladnu vodu i/ili kratkog perioda zamene korpe, može da se poveća vreme prolaza da bi se dostigla higijenska temperatura ispiranja.
U programu zamene vode produžava se trajanje programa.
Proizvodne linije i konfiguracije mogu varirati od jedne do druge zemlje zbog zakonskih odredbi ili drugih razloga. Molimo proverite sa vašim lokalnim prodajnim partnerom. On će sa zadovoljstvom pronaći mašinu koja odgovara vašim specifičnim zahtevima.
Datum: 06.2018. Zadržano pravo na tehničke izmene.