Willkommen bei MEIKO.
Bitte wählen Sie das passende Land aus und klicken Sie auf „bestätigen“.
The clean solution

UPster K – mašina za pranje posuđa sa transportom korpi

Mašine za pranje posuđa sa transportom korpi iz serije UPster K: efikasan rezultat pranja, komforno rukovanje, maksimalna fleksibilnost i optimalni odnos cene i kvaliteta.
Die UPster K Spülmaschine

Startovanje brzinom munje. Najbolje da to bude juče.

0
Korpe/h UPster K-S 160
Upster mašina za pranje posuđa sa transportom korpi
0
Upster mašina za pranje posuđa sa transportom korpi
Upster mašina za pranje posuđa sa transportom korpi
0
Korpe/h UPster K-S 250
UPster K – mašina za pranje posuđa sa transportom korpi
0
Korpe/h UPster K-S 280
Mašina za pranje posuđa sa transportom korpi UPster serije

Vaša potreba menja sve: ne postoji samo jedna UPster K – postoji samo Vaša UPster K.

Mašine za pranje korpi UPster® K: maksimalan kvalitet čišćenja uz minimalnu potrebu za prostorom. Fleksibilnim dužinama omogućavaju se kapaciteti pranja po meri - ne može biti ekonomičnije. Najbolja klima u prostoru zahvaljujući efikasnoj rekuperaciji toplote bez mlaznice za izduvni vazduh. Za veću udobnost brine se ergonomično rukovanje preko inovativnog providnog displeja osetljivog na dodir, koji sam sebe objašnjava, i preko plavog koncepta rukovanja za jednostavno mašinsko čišćenje.

Mašina za pranje posuđa sa transportom korpi UPster K, fleksibilna poput nove generacije.

Rado ćemo Vas posavetovati.

Nadogradnja za visoko posuđe

Visoki poslužavnici, visoke šerpe - nikakav problem. Maksimalnom visinom ulaznog otvora od 508 mm, UPster K postavlja nove standarde u svojoj klasi i "guta" čak i kabasto posuđe. Rezultat: savršena čistoća i besprekorna higijena.

Referentne priče

Najbolja klima u prostoru - sasvim jednostavno bez mlaznice za izduvni vazduh

U kuhinji je često prevruće – sa MEIKO tehnikom, klima ostaje kul. UPster K radi sa integrisanom rekuperacijom toplote. Na ovaj način ne samo da čuvamo dragocene resurse, vodu i energiju, već postižemo maksimalnu efikasnost. A klima u prostoru kuhinje ostaje prijatna, zbog toga se naročito raduju rukovaoci.
Zato što za UPster K pri odgovarajućoj ventilaciji prostora nije potrebna nikakva dodatna mlaznica za izduvni vazduh, nema troškova za uobičajeni posebni priključak za izduvni vazduh.
Činjenica: ne samo ekološka ravnoteža, već i proračun ekonomičnosti i udobnost u rukovanju, ispadaju skroz pozitivni. UPSter K: stvoren za kul račundžije.

Plavo - boja za najbolju udobnost u rukovanju

Razumljivo širom sveta

MEIKO obeležava sve elemente i komponente kojima se može rukovati markantnom plavom bojom - jedan intuitivan i širom sveta razumljiv koncept rukovanja. Čovek se može snaći bez reči i bez dugačkih uputstava za rad.

Čovek i mašina

Na ovakav način MEIKO odnos između čoveka i mašine stvara naročito komfornim i efikasnim. Za najbolji timski rad i veći komfor u profesionalnom pranju.

Industrijske mašine za pranje posuđa iz firme MEIKO u hotelu Ritter
Nagrade i odlikovanja
Svuda samo zvezdice: za ambijent, za servis, za mašinu za pranje sudova.

Poznato je da nije dobro hvaliti samoga sebe – zbog toga najviše volimo kada neko drugi kritički testira i ocenjuje našu tehniku. Lista odlikovanja i nagrada je duga, slobodno zavirite u nju. Mi nastavljamo da dalje razvijamo, eksperimentišemo i unapređujemo. Do sledeće nagrade.

Zatražite ponudu

Tophotel StarAward 2016
Tophotel StarAward 2016 srebrna nagrada

Vaše potrebe – Vaš UPster K

Uvek izvucite ono najbolje za Vaše individualne potrebe: bilo da se radi o jednostavnim postrojenjima za pranje sa ravnim kliznim stolovima preko pogonskih krivih sa valjkastim putanjama ili da je u pitanju promišljeni centar za pranje: UPster K sve to čini mogućim. Posavetovaćemo Vas i zajedno sa Vama pronaći najbolje rešenje za Vaš prostorni koncept - ergonomski i ekonomično.

 

Dogovorite sada konsultacije

Upster K sa kliznim stolom