Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

M-iQ industrijska mašina za pranje posuđa

Higijenskim načinom rada, ekonomičnim pogonom i izuzetno niskim vrednostima potrošnje, M-iQ industrijska mašina za pranje posuđa postavlja standarde. Korpa za korpom.

Industrijska mašina za pranje sa transportom korpi iz serije M-iQ pokazaće Vam šta je sve u stanju da uradi jedna industrijska mašina za pranje sudova: ušteda energije, čuvanje resursa a uprkos tome iznenađuje a pre svega uverava - lakoćom rukovanja i svojom ergonomičnošću! M-iQ energetski koncept pruža optimalan energetski bilans i ne samo da štedi troškove već donosi i dobru klimu u kuhinjsku perionicu. M-iQ GreenEye-Technology® se stara da se sredstva za čišćenje i ispiranje doziraju prema potrebi i sve to uz 10% manje sveže vode. M-iQ AirConcept je odgovoran za to da ova industrijska mašina za pranje sudova sasvim jednostavno može da odustane od priključka za izduvni vazduh a M-iQ filter garantuje najvišu procesnu efikasnost.

Dimensions
Width-

Proizvodne linije i modeli variraju - takođe zbog zakonskih propisa - od zemlje do zemlje. Molimo Vas da se raspitate kod Vašeg lokalnog prodajnoj partnera. On će Vam rado pomoći u pronalaženju optimalne mašine za Vas.
Stanje: 03.2017. Zadržano pravo na tehničke izmene