Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

TopLine kombinacije za negu za održavanje higijene u bolnicama

Osiguranje higijene za sve zahteve

Kompaktna klasa: uređaj za čišćenje noćnih posuda postaje manji tako da bude kao podpultni uređaj te se tako može stvoriti više prostora za radnu površinu. Ovim se stvara komfor i efikasnost u procesima!

Uvek kada je prostor tesan, "kompaktna" kombinacija za negu noćnih posuda ili boca za uriniranje iz kuće MEIKO ima najveću važnost. Ovde se mogu prati noćne posude, ali je SAN 14 / TopLine 40 osim toga i pametan spoj odvoda, podpultnog uređaja i korisne radne ploče. Ovim se dobija izuzetno puno slobode za manipulaciju čak i u malim radnim prostorijama za održavanje nege u bolnicama ili u domovima za negu starijih lica. Ovaj uređaj za čišćenje i dezinfekciju se sasvim lako može "postaviti" i priključiti. Međutim, njegova funkcionalnost i kompaktnost se svakako i u nekom kasnijem momentu još može proširiti. Ova kombinacija za negu je izuzetna i kao osnovni model i pogodna je za neko kasnije naknadno opremanje.

Jedan od najmodernijih uređaja za pranje noćnih posuda firme MEIKO kojim se postiže veća bezbednost u odnosu na izbijanje bolničkih infekcija klicama poput MRSA, Norvalk virus, Clostridium difficile.

Higijenski odvod se inače radi bez ivice za ispiranje, time se ne može stvoriti rezervoar za klice koje se razvijaju u vodi ili biofilm. Po želji, može se opremiti prekidačem sa satnim mehanizmom, ako treba samo sporadično da se koristi. Time se bezivično ispiranje može pokrenuti automatski jednom dnevno.

Tehnički podaci SAN 14/TopLine 40

Dimensions
Width-

Jedna prava bazna stanica po pitanju higijene u bolnicama i "čišćenja noćnih posuda", a još više po pitanju higijene ruku. Uređaj za pranje noćnih posuda iz kuće MEIKO ovde se nalazi zajedno sa odvodom i lavaboom za pranje ruku - te tako praktično ne ostavlja nijednu želju u pogledu radne prostorije za održavanje higijene neispunjenom. Ovom kombinacijom uređaja za negu dobijate funkcionalnost za raznovrsne potrebe održavanja higijene u klinikama ili domovima za negu starijih lica! Pravi majstor svog zanata za montažu ispod pulta. Uz to, ovim se dobija zaista puno prostora za dodatne module za zidnu montažu. Na ovaj način svoje mesto dobijaju noćne posude za nuždu, boce za uriniranje, posude za prikupljanje urina, dečije noše ili nokširi sa poklopcem za izlučevine i ne nalaze se razbacani svuda okolo, odnosno zaštićeni su od ponovne kontaminacije.

SAN 14 B / TopLine 40 je jednostavna kombinacija uređaja za održavanje higijene, koja u odnosu na sve ostale može još nešto: jedan od najmodernijih uređaja za čišćenje noćnih posuda povezuje se sa praktičnim higijenskim odvodom i lavaboom za pranje ruku da bi se dobila jedna savršena jedinica po pitanju higijene, a pre svega po pitanju higijene ruku. Bolničke infekcije, čiji je izvor u radnim prostorijama za održavanje higijene, time imaju znatno lošije izglede.

Tehnički podaci SAN 14 B/TopLine 40

Dimensions
Width-

Ako je u prostoriji za smeštaj uređaja za održavanje higijene potreban prostor za odlaganje i rad, kombinacija uređaja za održavanje higijene 19 B / TopLine 40 firme MEIKO dolazi do izražaja u najbukvalnijem smislu reči. Odvod, lavabo za pranje ruku i dodatni prostor za ormane sjedinjuju se uz mašinu za pranje higijenskih posuda i time čine praktično jedan celoviti sistem za pranje higijenskih posuda. Na samo 1,90 m dužine, dobijate kompletno postrojenje sa višestrukim mogućnostima korišćenja. Ovo je logičan sled, kada je na raspolaganju samo malo prostora. Za zidnu montažu preporučuju se police za noćne posude, odnosno krevetske posude i dečije noše, za boce za uriniranje ili posude za sakupljanje urina. Tako sve ima svoje mesto a sistem za pranje noćnih posuda SAN 19 B / TopLIne 40 se bez muke stara o tome zahvaljujući svojoj dobro osmišljenoj kombinaciji, konstrukciji i tehnologiji.

Inteligentno spajanje mašine za pranje noćnih posuda, higijenskog odvoda, lavaboa za pranje ruku i dovoljno radne površine, stvara radni prostor koji se u održavanju higijene može samo poželeti: ergonomski prilagođen najnovijim saznanjima, higijenski siguran i prilagođen Vašim procesima.

Tehnički podaci SAN 19 B/TopLine 40

Dimensions
Width-

VELIKI je kod ove TopLine kombinacije uređaja za održavanje higijene pojam, koji stoji u prvom planu. Kompletno postrojenje sa uređajem za čišćenje i dezinfekciju noćnih posuda sa odvodom, lavaboom za pranje i velikim ormanskim prostorom, a sve smešteno ispod velike radne površine, neophodno je tamo gde ima puno posla i gde se mora brzo reagovati. Ova mašina za pranje noćnih posuda zajedno sa svojim pratećim elementima je funkcionalno, praktično i čisto rešenje za svaku prostoriju u kojoj se obavlja "prljavi" posao dezinfekcije noćnih posuda. Zahvaljujući podpultnom rešenju ostaje, osim toga, dovoljno prostora za police za čuvanje noćnih posuda i boca za uriniranje, dečijih noša, posuda za prikupljanje urina ili noćnih posuda za nuždu. Tako se očišćena oprema za negu bolje štiti od ponovne kontaminacije opasnim bolničkim klicama a takođe više ne smeta pri obavljanju posla. Idealno za više higijene u bolnicama.

Lavabo za pranje je velikih dimenzija a ovde je spojen sa higijenskim odvodom bez oboda za ispiranje koji je prilagođen najnovijim saznanjima. Ivično ispiranje preko pumpe (uz višu cenu) stara se o tome, da se uopšte ne mogu stvoriti opasne klice koje se razvijaju u vodi ili biofilm - higijenski odvod sa vrtložnim efektom!

Tehnički podaci SAN 20 W/TopLine 40

Dimensions
Width-

Ovaj uređaj za pranje noćnih posuda i njegovi prateći elementi je jedno od većih kompaktnih postrojenja iz kuće MEIKO. Higijenski odvod, lavabo za pranje ruku, lavabo za pranje velikih dimenzija i veliki ormanski prostor podrška su za mašinu za pranje noćnih posuda, odnosno uređaj za pranje posuda sa kliznikom. Rešenje koje pokazuje: format je, naravno, pitanje veličine - ali pre svega i mogućnosti korišćenja. Velika kombinacija uređaja za čišćenje noćnih posuda sa kompaktnim dimenzijama za higijenu u bolnicama. Ovim se čak i u malim prostorijama dobijaju izvrsna rešenja.

Ovom kombinacijom uređaja za čišćenje noćnih posuda vrhunske ergonomije, stvaraju se najbolji radni uslovi uz obezbeđenje izvanredne higijene. Sa tehnologijom MEIKO uređaja za čišćenje i dezinfekciju, odnosno ovim modernim uređajem za čišćenje noćnih posuda stvara se veća bezbednost i higijena u bolnicama i prostorijama za smeštaj uređaja za održavanje higijene.

Tehnički podaci SAN 20 BW/TopLine 40

Dimensions
Width-

Kombinacija uređaja za čišćenje noćnih posuda iz kuće MEIKO kod koje je jednostavno sve dimenzionirano kako treba: veliki lavabo za pranje, higijenski odvod, lavabo za pranje ruku, prostrani orman i puno radne površine, dopunjeno jednim od najmodernijih automata za noćne posude iz kuće MEIKO.

Ova mašina za pranje noćnih posuda sa svojim dopunskim elementima predstavlja jednu kombinaciju za negu, koja se s jedne strane služi najmodernijom tehnikom, a sa druge strane, uz integrisani higijenski odvod (naravno bez ivice za ispiranje, sa vrtložnim efektom) uz lavabo za pranje velikih dimenzija, uz komfornu veliku radnu površinu i površinu za odlaganje i puno prostora u ormanu - brine se za savršeno okruženje u nečistom radnom prostoru. Ova jedinica se pokazuje apsolutno praktičnom, a kombinuje tehniku sa higijenom u bolnicama ili domovima za negu starijih lica na veličanstven način - a da ergonomija ne zaostaje. Da li se radi o noćnim posudama odnosno krevetskim posudama, mernim posudama, kesama za urin (TopCut uz višu cenu), bubrežnjacima, posudama za sakupljanje urina, dečijim nošama, itd.: sve ovde nalazi svoje mesto, njihovo higijenski besprekorno tretiranje te se time stara o većoj bezbednosti kod osoblja i kod pacijenata.

Tehnički podaci SAN 24 W/TopLine 40

Dimensions
Width-

Ovo su prave idealne dimenzije: 2,90 m dužina, 0,60 m dubina i 0,90 m visina: ovako izgleda najbolje opremljeno mesto sa kombinacijama uređaja za negu noćnih posuda firme MEIKO. Uređaj za pripremu noćnih posuda se dopunjuje multifunkcionalnim konceptom prostorije za negu sa higijenskim odvodom, lavaboom za pranje ruku, dodatnim velikim lavaboom za pranje, puno radne površine i izuzetnim obiljem prostora za skladištenje. Ovo veliko SAN postrojenje svojom idealnom dužinom i dimenzijama kadice garantuje optimalno odvijanje rada u svakoj stanici na jednoj savršenoj ergonomskoj osnovi.

Naravno da je i higijenski odvod takođe izrađen od inoksa i bez ivice za ispiranje. Dvema mlaznicama ostvaruje se neprekidan spiralni vodeni film za optimalno ispiranje prljavštine. Spiralni vodeni mlaz (vrtložni efekat) stara se za optimalno samočišćenje odvodnog levka. Čak i eventualnu zamenu mlaznica veoma brzo može da izvrši na licu mesta ekipa za održavanje.

Multifunkcionalna kombinacija uređaja za negu noćnih posuda sa maksimalnom površinom odlaganja i veličanstvenim prostorom za skladištenje, koji nijednu želju ne ostavlja neispunjenom kod pripreme noćnih posuda.

Tehnički podaci SAN 29 BW/TopLine 40

Dimensions
Width-

Proizvodne linije i modeli variraju - takođe zbog zakonskih propisa - od zemlje do zemlje. Molimo Vas da se raspitate kod Vašeg lokalnog prodajnoj partnera. On će Vam rado pomoći u pronalaženju optimalne mašine za Vas.
Stanje: 03.2017. Zadržano pravo na tehničke izmene.