Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

TOPIC mašina za pranje noćnih posuda

Malo ali fino rešenje za radne prostorije sa uređajima za održavanje higijene - pre svega ovo se favorizuje u staračkim domovima i domovima za negu starijih lica za što bolju higijenu. Da se stručnost u negovanju bolesnika nepotrebno ne ograničava čišćenjem.

Pravi koncept za održavanje higijene u kompaktnom formatu je uređaj za pranje i dezinfekciju TOPIC kao pojedinačan uređaj. Instalira se za najkraće vreme i zadovoljava se i najmanjim prostorom. Jednostavno se postavlja ili se kači na zid, priključuje i koristi! Ovaj uređaj za pranje i dezinfekciju je idealno rešenje u okviru mera modernizacije i sanacije. Čak i onda kada ugradnja ide brzo a rukovanje je, zahvaljujući "One-Touch" konceptu lako poput dečije igre: ne mora se odustati od obezbeđenja higijene, jer TOPIC raspolaže upravljanjem A0 vrednosti prema DIN EN ISO 15883.

Uređaji za pranje i dezinfekciju iz serije TOPIC imaju visoku dozu fleksibilnosti zahvaljujući multifunkcionalnom konceptu držača posuda. Ovim se omogućava čišćenje krevetskih posuda odnosno posuda koje se podmeću pod leđa najrazličitije izrade, od boca za uriniranje, bubrežnjaka, posuda za sakupljanje urina, dečijih noša ili posuda za vršenje nužde. Uređaji za pranje i dezinfekciju iz serije TOPIC su vrhunske tehnologije sa obradom od nerđajućeg inoksa.

Tehnički podaci TOPIC pojedinačni uređaj

Dimensions
Width-

Kombinacija malih uređaja za negu i čistača noćnih posuda koja je konstruisana za staračke domove i domove za negu starijih lica sa automatom za čišćenje i dezinfekciju, poput ove, ne bi mogla da prući veću uštedu prostora. Automat za pranje noćnih posuda je uverljiv sa higijenskim prednostima koje pruža TOPIC (upravljanje A0 vrednošću na primer prema DIN EN ISO 15883) i sa odvodom se uklapa tako da daje uštedu u prostoru. Kod ove kombinacije malih uređaja za čišćenje noćnih posuda odaberite samostojeću ili montažu kod koje se uređaj kači na zid - obe varijante se jako brzo ugrađuju. I higijenski odvod je izrađen od inoksa i bez ivice za ispiranje. Ovo znači da klice koje se razvijaju u vodi ili biofilm ne nalaze nikakav rezervoar - tako izgleda higijenska sigurnost u dizajnu odvoda. Ovo naravno važi i za tehnologiju koja se krije u uređaju za čišćenje i dezinfekciju u ovoj kombinaciji malih uređaja za održavanje higijene: noćne posude, boce za uriniranje, noćne posude za vršenje nužde, krevetske posude za vršenje nužde i dečije noše pouzdano se prazne, čiste i dezinfikuju. Rasterećenje u radu a i mera sigurnosti, koju je Vaše osoblje zaslužilo i kojim se štite Vaši stanari.

TOPIC kombinacije malih uređaja za održavanje higijene predstavljaju klasu umesto mase - mali utrošak u montaži, mnogostruke funkcije i sasvim jednostavno se ugrađuje u jedan postojeći uređaj neke radne prostorije za održavanje higijene!

Tehnički podaci TOPIC kombinacija malih uređaja za čišćenje noćnih posuda

Dimensions
Width-

Jedna mini kombinacija sa maksimalnim učinkom: ovo je ta kadica za pranje noćnih posuda umetnuta u kombinaciju uređaja za negu koji se mogu pojedinačno sklapati. Interakcijom radne površine, higijenskog odvoda, lavaboa za pranje ruku i eventualno jednog odgovarajućeg ormana, nastaje jedna korisna jedinica za više higijene koja ne može biti kompaktnije sastavljena. Ovim sistemom se pomaže higijena tako što se izbegavaju opasne klice koje mogu da dovedu do bolničkih infekcija. Samo treba postaviti, priključiti - i gotovo. Ova kombinacija uređaja za negu sa mašinom za pranje noćnih posuda TOPIC kasnije se može opremiti bez problema - na primer dodatnim donjim ormarima, većom radnom površinom, jednim velikim lavaboom kao i dodatnim policama za odlaganje krevetskih posuda, boca za uriniranje, bubrežnjaka ili dečijih noša.

Mašina za pranje noćnih posuda TOPIC odlikuje se jednostavnom i brzom priključnom montažom kao i konstrukcijom sa zvučnom i toplotnom izolacijom: za više higijenske sigurnosti u staračkim domovima i domovima za negu starijih lica.

Tehnički podaci TOPIC kombinacija uređaja za negu

Dimensions
Width-

Proizvodne linije i modeli variraju - takođe zbog zakonskih propisa - od zemlje do zemlje. Molimo Vas da se raspitate kod Vašeg lokalnog prodajnoj partnera. On će Vam rado pomoći u pronalaženju optimalne mašine za Vas.

Stanje: 03.2017. Zadržano pravo na tehničke izmene.

Izuzetna efikasnost

protiv bakterija Clostridium Difficile

Kao što potvrđuje stručno mišljenje nezavisnog instituta za higijenu HYGCEN Germany GmbH, pribor za negu u MEIKO-vim mašinama za pranje noćnih posuda izuzetno efikasno se čisti od bakterija, posebno tipa Clostridium Difficile.

Idi na stručno mišljenje