Willkommen bei MEIKO.
Bitte wählen Sie das passende Land aus und klicken Sie auf „bestätigen“.
The clean solution

Pribor za mašine za pranje noćnih posuda

Savršena dopuna za mašine za pranje noćnih posuda i kombinacije uređaja za negu

Uređaj za pranje noćnih posuda je centralni element osnovne opreme u jednoj radnoj prostoriji sa uređajima za negu. Tamo gde je potrebno mnogo zahvata, koji bi u smislu higijene trebalo da se intuitivno odvijaju, međutim, potrebno je više. Zbog toga Vam MEIKO nudi savršeno usklađen pribor za mašine za pranje noćnih posuda i kombinacije uređaja za negu. Time radna soba sa uređajima za negu postaje higijenski besprekorna centrala u Vašoj stanici.

Sveobuhvatan pribor za mašinu za pranje noćnih posuda tako omogućava i stručno i primereno usklađivanje naše tehnike čišćenja i dezinfekcije svakom slučaju iz prakse, svejedno da li se radi o novogradnji, sanaciji, renoviranju itd. Od specijalnog držača za specijalne posude, pa sve do praktične jednoručne baterije: svi MEIKO delovi pribora su bez ograničenja kompatibilni sa sistemom.

Zahvaljujući ergonomskom dizajnu kao i sveobuhvatnoj sigurnosti funkcionisanja, naše dodatne komponente uz MEIKO mašine za pranje noćnih posuda i kombinacije uređaja za negu olakšavaju i pojednostavljuju odvijanje različitih poslova u Vašoj stanici.

Stalci za sušenje i skladišne police TS za noćne posude, rešetka za odlaganje dole
Širine: 500, 700, 900 ili 1.000 mm

Stalci za sušenje i skladišne police TU za boce za uriniranje, rešetka za odlaganje dole
Širine: 500 i 700 mm

Stalci za sušenje i skladišne police TUS za posude za održavanje higijene i boce za uriniranje, rešetka za odlaganje dole
Širine: 500 i 1.400 mm

Polica sa odlaganjem koje se po visini može podesiti u svim širinama
(Dubina 350 mm)

Otvoreni zidni ormani uvek 1 srednja polica
Širine: 400, 500, 600, 800, 1.000 ili 1.200 mm

Zatvoreni zidni ormani sa preklopnim vratima i uvek 1 srednjom policom
Širine: 400, 500, 600, 800, 1.000, 1.200 ili 1.500 mm

Vrata komore sa bočno postavljenim špicastim maskama koje se koriste kao odvod. Ispiranje hladnom vodom preko sistema pumpi na uređaju za čišćenje i dezinfekciju (povezano sa vratima komore pomoću bočno postavljenih špicastih maski)

Centralna odvodna cev. Centralni priključak ispod odvoda, odnosno uređaja

Dovodna cev za baterije sa mešačem vode. Centralni priključak zajedno sa zidom na kome su instalacije za hladnu i toplu vodu

 

Stona ploča od inoksa sa različitim profilima zidnih slivnika, npr. sa ravnom konstrukcijom kao stojeća ploča sa strane zida, 50 x 20 x 10 mm

 

Hromirana jednoručna baterija, sa okretnim odvodom, udobna za rukovanje

 

Špicasta maska za odvod sa ivičnim ispiranjem. Pozadi i/ili sa strane. Ivično ispiranje (opcija) preko uređaja za čišćenje i dezinfekciju ili sa sopstvenim napajanjem. Rukovanje ivičnim ispiranjem odvoda preko sopstvene membranske tastature (sopstveno napajanje) ili preko komande uređaja

Držač vreće za smeće (26 litara), ugrađen u donji orman, za udobno punjenje sitnim smećem

 

Ispusni ventil sa polugom sa dimenzijama kadice od 500 mm x 400 mm x 300 mm, po izboru sa markiranjem nivoa napunjenosti.

Pokrivni lim sa ručkom u obliku ušice za sprečavanje mirisa od hemikalija. Za uložne kadice
500 mm x 400 mm x 300 mm.

Vrata ormana koja se mogu zaključati za sprečavanje neovlašćenog pristupa

 

Sakupljač otpada od inoksa, zatvoren, ugrađen u donji orman, za udobno punjenje sitnim smećem

 

Univerzalni držači sa mnogostrukim mogućnostima upotrebe.

 

Bubrežnjak
Boca za uriniranje

 

Posuda za sakupljanje urina
Menzura
Boca za uriniranje

Higijenska posuda sa poklopcem
Boca za uriniranje

Posuda za vršenje nužde sa poklopcem
Boca za uriniranje

Posuda za pranje

 

Noćna posuda ovalna
Boca za uriniranje

Dečija noša

 

3 boce za uriniranje

Higijenska posuda u obliku papuče sa poklopcem
Boca za uriniranje

 

Dečije noćne posude sa dugačkom drškom i poklopcem

Korpa za sitne delove sa uložnim korpicama sa sitnim okcima (pribor)

Promenljivi držači za redon boce

 

Promenljivi držači za posude za sakupljanje i poklopce

 

Promenljivi držači za posude za sakupljanje urina

 

Promenljivi držači za boce za aspiraciju

 

Promenljivi držači za boce za aspiraciju i poklopce

 

Promenljivi držači za dečije noše

Uređaj za higijensko isecanje i pražnjenje kesa, koje su napunjene urinom ili žitkim sekretom. Alternativno se može koristiti i različito standardno posuđe za negu. Molimo da željene posude za negu unapred zatražite.

 

Bezbednost u higijeni pre svega znači i: sa sigurnošću imati sve pred očima. Kompletan pregled svih relevantnih podataka koji se odnose na MEIKO uređaje za čišćenje i dezinfekciju garantuje Vam softver koji se isporučuje uz ove uređaje, M-Commander InVision. Njime dobijate jedan precizan, centralizovan pregled koji je stalan i na svim nivoima. Prenos podataka, koji traje svega nekoliko sekundi, na velikim udaljenostima time osigurava efikasno upravljanje higijenom, logistikom i servisom.

Pomoću M-Commander InVision kontinuirano dokumentujete sve relevantne podatke o šaržama MEIKO uređaja za čišćenje i dezinfekciju. Protokol možete, potpuno po svojoj želji, da pročitate, odštampate ili da ga arhivirate na svom centralnom računaru.

Softver za naše uređaje za čišćenje i dezinfekciju nudi Vam sledeće mogućnosti za dokumentovanje

  • Dostignuta A0 vrednost
  • Podešena A0 vrednost
  • Datum i vreme startovanja programa
  • Trajanje ciklusa
  • Identifikacioni br. mašine
  • Brojač šarži
  • Broj programa
  • Kretanje temperature u fazi dezinfekcije
  • Onlajn nadzor na daljinu
  • Onlajn nadzor na daljinu

Ne prikazuju se samo sve vrednosti na različitim nivoima, već za procenu dobijate i grafički prikaz digitalnih uključivanja kao i analognih kretanja temperature. Sve ovo kreira MEIKO servis izuzetno efikasno a time i troškovno isplativo!

Radne prostorije za održavanje higijene su radna mesta. Ovde higijena, ergonomija i bezbednost na radu treba isto tako da budu kod kuće kao i atraktivnost okruženja. Uz MEIKO mašine za pranje noćnih posuda ne dobijate samo module, koje naši uređaji za čišćenje i dezinfekciju čine savršenom kombinacijom uređaja za održavanje higijene, već Vam nudimo i pojedinačna i fleksibilna vizuelna rešenja.

Lako za negovanje i u boji: HPL laminirane ploče ili CORIAN! Oba ova materijala i u radnoj prostoriji sa uređajima za održavanje higijene nude akcenat na vizuelnom, a bez odricanja u odnosu na praktičnost. Ostalo: harmonično usklađene boje dokazano pozitivno utiču na radnu atmosferu. I iz ovog razloga nudimo Vam naše kombinacije uređaja za negu u bojama po želji i potpuno individualno.

HPL laminirane ploče:
Na bazi smole koja se termički očvršćava, ove laminirane ploče su ojačane celuloznim vlaknima. Posebno je markantna dekorativna površina. Različite boje i uzorci mogu se, naravno, zatražiti kod nas!

CORIAN:
Ovaj mineralni materijal je kao stvoren za radne ploče. On je izrazito robustan, higijenski i lak za održavanje.

Lakiranje:
Gornji ili donji delovi ormana mogu da se isporuče u svim RAL bojama, matirani ili visokog sjaja, lakirani raspršivanjem.