Welcome to MEIKO.
Please select a country and click "confirm".
The clean solution

WasteStar FC - recikliranje ostataka pripremljene hrane

Bez brige oko odlaganja

Komforno recikliranje organskog kuhinjskog otpada

WasteStar FC je automatski sistem za velike kuhinje koji organski otpad odlaže tamo gde nastaje - direktno na radnom mestu. To WasteStar FC čini ekonomičnim, ekološkim rešenjem sa uštedom resursa, i prvenstveno neverovatno komfornim.

 

Jednostavnije je sa WasteStar FC.

Dve važne stvari čine WasteStar FC nepobedivim: kompletno modularna konstrukcija i jednostavno rukovanje. Rezultat je optimalni koncept odlaganja sa maksimalnom fleksibilnošću.

 

Usklađen sa radnim procesom.

Cikluse automatskog usisavanja i redosled stanica sami određujete - prema Vašoj organizaciji u kuhinji. A pošto u velikoj kuhinji mogu da se promene procesi, možete jednostavno da promenite cikluse. Onako kako želite.

 

Odgovara za sve potrebe

WasteStar FC ima modularnu konstrukciju i ne samo zbog toga se savršeno uklapa u kompletnu MEIKO tehnologiju pranja i transporta. On može i da se prilagodi na najbolji način na individualnu situaciju u Vašoj velikoj kuhinji.

 

Jednostavno za čišćenje

Svakodnevno čišćenje predajne stanice je takođe jednostavno kao i sve druge WasteStar FC funkcije. Jednostavno, za to koristite ista sredstva kao i za Vašu mašinu za pranje. Voda za pranje može uostalom da teče direktno u odvod ili u rezervoar.

 

Želite da oblast pranja i zonu pripreme spojite u jedan jedinstveni sistem za odlaganje?

Onda to i uradite – sa WasteStar FC. Mislilo se i na tečni otpad iz friteze i druge masne ostatke. Moguće je takođe i dodatno odlaganje sa separatorom masnoće.